Salt instal·la dues càmeres de videovigilància a la piscina municipal descoberta.

Des d’aqueta darrera setmana, la piscina municipal descoberta de Salt compta amb dues càmeres de videovigilància que es complementen amb l’encesa de l’enllumenat durant tota la nit. Aquesta mesura que s’ha dut a terme entre l’Ajuntament del municipi i la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), arriba després de la contractació d’un vigilant de seguretat nocturn a finals de mes.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Salt, Toni Vidal, explica que “ja durant les darreres setmanes els actes vandàlics que s’havien registrat a la piscina es van frenar arran de la contractació d’un vigilant nocturn. Tot i això, ara fem un pas més amb la instal·lació de les dues càmeres de seguretat i l’encesa de l’enllumenat durant tota la nit”.

D’altra banda, també durant l’estiu s’ha reforçat el patrullatge de la Policia Local“Els agents de Salt fan rondes a diverses hores de la matinada pels voltants de la piscina, així com també ho fan per l’entorn d’altres instal·lacions municipals”, afegeix Vidal. 

1 COMENTARI

  1. I.per quant les cameres amb so ??
    Aixi potser la autoritat municipal s adonaria dels sorolls incivics que patim molts de veins fins i tot de marinada…

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí