millorar la xarxa recollida i evacuaci贸 aigua pluvial salt

Actuaci贸 a diversos punts de Salt per millorar la xarxa de recollida i evacuaci贸 d’aig眉es pluvials

S鈥檌nstal路laran reixes receptores a dos punts del carrer Sant Antoni i al carrer Filadores

Durant les properes setmanes es realitzaran una s猫rie d鈥檃ctuacions a diversos punts de聽Salt amb l鈥檕bjectiu de millorar la xarxa de recollida i evacuaci贸 d鈥檃ig眉es pluvials. La intervenci贸 consistir脿 en la instal路laci贸 de reixes receptores a dos punts del carrer Sant Antoni i a un del carrer Filadores.

L鈥檃ctuaci贸 neix amb l鈥檕bjectiu de millorar les incid猫ncies que es provoquen en aquests punts de la xarxa saltenca i forma part del pla d鈥檃sfaltatge i de millora vi脿ria que s鈥檈stan duent a terme aquest darrer trimestre de l鈥檃ny.

El tinent d鈥檃lcalde i regidor d鈥橢ntorn Urb脿 de l鈥Ajuntament de Salt脌lex Barcel贸, explica que 鈥渆s tracta de tota una s猫rie d鈥檃ctuacions que formen part de la millora de la trama urbana del municipi en aquells punts m茅s vulnerables i que pateixen m茅s afectacions durant els episodis intensos de pluges. Durant els propers mesos est脿 previst que estenem accions similars a altres punts de la vila鈥.

Concretament, les reixes receptores se situaran al carrer Sant Antoni (al cam铆 de les Guixeres i a la cru茂lla amb Vicen莽 Vives) i al carrer Filadores. L鈥檕bra compta amb un pressupost de 19.551 euros i t茅 un termini d鈥檈xecuci贸 d鈥檜n mes un cop s鈥檌nici茂n els treballs. 

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aqu铆