millorar la xarxa recollida i evacuació aigua pluvial salt

Actuació a diversos punts de Salt per millorar la xarxa de recollida i evacuació d’aigües pluvials

S’instal·laran reixes receptores a dos punts del carrer Sant Antoni i al carrer Filadores

Durant les properes setmanes es realitzaran una sèrie d’actuacions a diversos punts de Salt amb l’objectiu de millorar la xarxa de recollida i evacuació d’aigües pluvials. La intervenció consistirà en la instal·lació de reixes receptores a dos punts del carrer Sant Antoni i a un del carrer Filadores.

L’actuació neix amb l’objectiu de millorar les incidències que es provoquen en aquests punts de la xarxa saltenca i forma part del pla d’asfaltatge i de millora viària que s’estan duent a terme aquest darrer trimestre de l’any.

El tinent d’alcalde i regidor d’Entorn Urbà de l’Ajuntament de SaltÀlex Barceló, explica que “es tracta de tota una sèrie d’actuacions que formen part de la millora de la trama urbana del municipi en aquells punts més vulnerables i que pateixen més afectacions durant els episodis intensos de pluges. Durant els propers mesos està previst que estenem accions similars a altres punts de la vila”.

Concretament, les reixes receptores se situaran al carrer Sant Antoni (al camí de les Guixeres i a la cruïlla amb Vicenç Vives) i al carrer Filadores. L’obra compta amb un pressupost de 19.551 euros i té un termini d’execució d’un mes un cop s’iniciïn els treballs. 

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí