Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

A les 9h es podrà demanar les ajuts per autònoms afectats per la covid-19

El Govern posposa fins avui dimarts a les 9h la sol·licitud d’ajut a les persones autònomes afectades per les conseqüències econòmiques del Covid-19, després que ahir es col·lapses

El Govern ha decidit posposar fins demà a les 9.00 hores el tràmit per sol·licitar ajudes a les persones autònomes afectades per les conseqüències econòmiques derivades per la crisi sanitària de la Covid-19.

D’aquesta manera, es vol reforçar la plataforma tecnològica VÀLID, gestionada per l’AOC (Administració Oberta de Catalunya), que permet autentificar els sol·licitants i que durant aquest matí ha donat algunes incidències a causa de l’alta demanda simultània. Aquesta allau de sol·licituds ha fet alentir el procés. Per tal de poder accelerar el procés, s’està reforçant el sistema.

Fins al moment, s’han tramitat correctament 3.543 sol·licituds.

El Govern va decidir atorgar els ajuts pel procediment de concurrència no competitiva fins a l’exhauriment de la partida pressupostària. Aquest ajut compta amb un pressupost de 20 milions d’euros i preveu beneficiar unes 10.000 persones treballadores autònomes.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot