Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Queixa de la Federació Unió d’Empresaris de Salt a l’Ajuntament

El comerç de Salt indignat pel tracte rebut de l’ajuntament de Salt

Hola, com comerciants voldríem poder comptar amb el vostre recolzament per poder  reivindicar davant l’Ajuntament el mal tracte que estem rebent tots els comerços del  nostre municipi pel que fa a les ajudes del COVID 19. 

Aquest Nadal serà una mica diferent per a tothom, però per al comerç local ho serà molt més i creiem que ara més que mai hem d’estar units atès que ens hi va la  supervivència de molts comerços.  

Fa temps que vàrem sol·licitar a l’Ajuntament un Pla de Ciutat i comerç local, i a hores  d’ara no hem rebut cap mena de resposta.  

Ens tenen abandonats i pensem que només els interessa continuar-nos cobrant  impostos i taxes com ara l’IBI, zones blaves i verdes, escombraries,… a canvi de: RES.  

Continuem patint brossa i deixalles fora dels contenidors, voreres brutes i descuidades,  i què dir de l’incivisme generalitzat que hi ha arreu! Aquesta no és una situació idònia  per a poder tenir un comerç local ideal i poder servir amb qualitat a tots els nostres  ciutadans 

El comerç local no només és una font de riquesa i creació de llocs de treball. També fa  la important funció de cohesionar el territori del seu municipi.  

Veïns, veïnes, amics i amigues, formem part de la societat i ens preguntem per què  l’Ajuntament només ens veu com una font d’ingressos i recaptació, sense sentir-se en  l’obligació de revertir part d’aquest ingressos a millorar i/o ajudar als comerços de la  vila. 

Federació Unió d’Empresaris de Salt

Carta enviada al Sr. Jordi Viñas, Alcalde de Salt

Alaportadelco1-1

Latest Posts

spot_img

un xic de tot