rellotge mega cosmic espai girones

L’Espai Gironès regala 300 smartwatches per mitjà d’un joc online

Aquesta nova campanya de regals comença avui i durarà fins al 22 de juny

L’Espai Gironès impulsa una nova campanya, amb el nom de El gran Tic-Tac, per premiar als clients i retornar la confiança en el centre. A partir d’avui, i per mitjà d’un joc online, es regalaran 300 smartwatches. Els participants només hauran d’endevinar per mitjà d’una imatge amb tres caixes on està el regal i en cas de no obtenir premi es podrà tornar a provar sort el dia següent. Hi podran participar les persones que es registrin i juguin per mitjà de la landing page www.elgrantictac.com, que ha estat dissenyada per aquesta promoció, que finalitzarà el 22 de juny.  

Els premis s’entregaran al Punt d’Informació del centre comercial, de dilluns a dissabte, de 9:30 a 22h. Coincidint amb l’ampliació d’horari de tancament que de l’1 de juny al 30 de setembre s’allarga fins a les 22:00h. 

Recordem que l’Espai Gironès ha dut a terme el mes de maig dues campanyes, una coincidint amb el 16è aniversari amb l’entrega de targetes regal i una altra adreçada especialment a sectors molt afectats per la pandèmia, com és el cas de la restauració i els cinemes. Les dues iniciatives han tingut un gran èxit.

Aquestes campanyes s’inclouen en el conjunt d’accions que es duen a terme al centre comercial per retornar als clients la confiança dipositada en ells.

L’Espai Gironès  es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. El centre comercial ha fet una inversió de 190.000 euros el 2020 i de gener a maig d’aquest any 2021 de 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. S’ha demostrat en tot moment que és un espai segur tant per als clients com per als treballadors. 

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí