El Centre Comercial Espai Gironès exposa una mostra històrica del Futbol a Girona

Des d’avui i fins al 26 de juny es poden veure objectes, alguns de curiosos, sobre  l’evolució d’aquest esport a la ciutat 

L’Espai Gironès ha organitzat, amb les aportacions de col·leccionistes privats, una mostra històrica sobre l’evolució del futbol a Girona, que es pot veure des d’avui i fins al 26 de juny. Hi ha samarretes de la història del futbol, botes de futbol, cartells històrics, pins, gadgets i objectes de regal, i altres objectes curiosos. També hi ha dues pantalles amb la projecció de vídeos i imatges antigues. La mostra es troba situada a la planta baixa, al costat de l’estand d’Ikea i davant de Nespresso i C&A. Està oberta de 12h a 20h, de dilluns a dissabte. 

Amb aquesta iniciativa, l’Espai Gironès vol celebrar un any important en la història del futbol gironí. “Com a societat civil volem aportar el nostre gra de sorra perquè es coneguin més detalls de la història i, en relació al Girona FC, esperem i desitgem que torni a pujar a primera”, destaca el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà. 

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn. Aquesta acció s’emmarca dins aquest context. 

Recordem que l’Espai Gironès  es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. El centre comercial ha fet una inversió de 190.000 euros el 2020 i de gener a maig d’aquest any 2021 de 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. S’ha demostrat en tot moment que és un espai segur tant per als clients com per als treballadors. 

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí