Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Tensió a Salt: Intervenció policial frena assalt a la comissaria

Detencions en Defensa de l’Ordre Públic

Durant la matinada del dissabte, en un gir inesperat d’esdeveniments, tres joves amb historial delictiu van ser detinguts a la comissaria de Salt. El grup, que intentava entrar a la força, incloïa coneguts reincidents que ja havien estat identificats per les forces de seguretat locals.

Intent de Rescat a la Comissaria

Els fets van esclatar quan un jove, portat per a ser identificat per una parella dels Mossos d’Esquadra, va avisar als seus amics. En resposta, una vintena d’individus es van concentrar davant de la comissaria amb l’intent de facilitar la seva sortida, provocant enfrontaments amb les autoritats.

Els Mossos i la policia municipal van actuar de manera conjunta per contenir l’incident. Les càmeres de seguretat van captar moments de tensió que van culminar amb insults, empentes i la detenció de tres instigadors. La situació va ser controlada sense que es produís un assalt efectiu a les instal·lacions.

Acusacions Formals per Atemptat a l’Autoritat

Els arrestats enfronten ara càrrecs seriosos, incloent atemptat a l’autoritat i desordres públics, mentre que set dels seus companys també van ser identificats per amenaces als agents.

En una declaració posterior, la policia ha assegurat que, malgrat l’intent d’invasió, en cap moment la comissaria va estar en perill imminent d’esser sobrepassada gràcies a l’acció ràpida i coordinada dels efectius de seguretat.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot