viver de salt

El Viver d’Empreses de Salt amplia la seva  oferta per adaptar-se a la necessitat d’espais i  al teletreball 

El servei s’ajusta a la nova realitat socioeconòmica derivada de la Covid-19 

Impulsat el 2012, el Viver ofereix despatxos, sales de reunions i formació en gestió  empresarial, assessorament i activitats de ‘networking’ professional 

El Viver d’Empreses de Salt amplia l’oferta per oferir espais davant la demanda creixent  d’empreses amb més de tres anys d’activitat i per a professionals per compte aliè que  teletreballen i busquen un espai on desenvolupar la seva tasca professional. En aquest sentit,  s’estan modificant les condicions d’accés al servei perquè estigui a punt aquest proper any 2021. 

Durant els darrers mesos s’ha adaptat l’espai per garantir la distància de seguretat entre els  usuaris i s’han instal·lat mampares de vidre a la zona de coworking i a les sales de reunions. D’altra banda, les activitats d’assessorament i les formacions no s’han deixat d’organitzar, sinó  que s’han reconvertit al format en línia i cal recordar que no es va cobrar la taxa durant els tres mesos de confinament perquè no es podia utilitzar l’espai. 

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salt, Toni Vidal explica que “la Covid 19 ha creat una nova situació socioeconòmica i des del Viver hem copsat que una de les  noves necessitats és la d’espais de treball per a professionals o empreses que ja fa temps  que estan funcionant o per a dur a terme teletreball”.  

“Volem continuar donant suport al teixit empresarial del territori i, per aquest motiu,  ampliem el ventall d’usuaris que podran accedir al Viver. Aportem el nostre gra de sorra  per ajudar a la supervivència de les empreses i, al mateix temps, implicar-les en el  desenvolupament de Salt”, afegeix Vidal. 

Creat el 2012 

Dedicat a l’àmbit creatiu, cultural i els seus serveis auxiliars, El Viver d’empreses va néixer el  2012 i és un espai de treball per a professionals i empreses que desenvolupen el seu negoci. Dóna suport a la creació de noves empreses i la seva consolidació i disposa de despatxos i una  àmplia zona de coworking, amb sales de reunions a disposició de les persones usuàries. També  ofereix formació contínua en gestió empresarial, orientació i assessorament i activitats de  networking professional. 

Actualment des del Viver hi treballen 30 persones i es troba en un 85% d’ocupació. En concret,  hi desenvolupen la seva feina: un projecte emprenedor, dotze persones empresàries individuals  autònomes, una associació i dues societats limitades. Aquest novembre està previst que  s’incorpori a l’espai una cooperativa i un nou professional.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí