Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Protecció Civil de Salt rep el Premi Tres de Març

L’Associació Protecció Civil de Salt rep el Premi Tres de Març 2021

Durant l’acte que s’ha celebrat al Teatre de Salt també s’ha fet un reconeixement al col·lectiu sanitari de la vila

 L’Associació de voluntaris de Protecció Civil de Salt ha rebut aquest dimecres el Premi Tres de Març 2021 “pel seu compromís i col·laboració desinteressada en qualsevol tipus d’activitat que es porta a terme al municipi així com per la seva ajuda i solidaritat en afectacions com les que hem viscut amb el temporal Gloria o la Covid-19”. Durant l’acte també s’ha fet un reconeixement públic als col·lectius sanitaris de la vila per la seva “tasca titànica” durant el darrer any per fer front a la pandèmia.

El cap de la unitat i un dels fundadors de Protecció Civil Salt, Ivan Palmerola, ha estat l’encarregat de recollir el guardó i durant la seva intervenció ha volgut agraït al poble i a l’Ajuntament que l’Associació hagi estat la premiada en els Tres de Març d’aquest any.

Palmerola ha explicat que tot l’equip estem orgullosos de poder ajudar al nostre municipi, als nostres veïns i veïnes i, quan se’ns demana, aportar el nostre gra de sorra a qualsevol incidència del poble o ciutat des d’on se’ns reclami”.

L’entitat es va constituir el 2015 per col·laborar en la protecció i assistència davant qualsevol tipus d’accident o catàstrofe, així com per salvaguardar els béns i el medi ambient. En aquesta línia, des d’aleshores, ha estat un agent habitual i imprescindible en la celebració dels actes i activitats del calendari saltenc. 

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha volgut destacar que el darrer any “ha estat complicat, però al mateix temps ha fet aparèixer el millor de tots nosaltres. Les mostres de solidaritat i cooperació que hem viscut són un regal i, sobretot, són un motiu per sentir-se orgullós de la vitalitat de la vila”.

En aquest sentit, Viñas ha volgut destacar que Protecció Civil Salt “ha estat un exemple perquè sempre ha estat al peu del canó per col·laborar des de l’àmbit que calgués”. L’alcalde saltenc ha agraït la tasca de l’Associació així com dels col·lectius sanitaris del municipi que han rebut un reconeixement especial i dels quals Viñas ha remarcat que “sempre hi sou i aquests dotze mesos s’ha fet més palès que mai davant la titànica tasca que heu dut a terme”.

L’acte d’entrega del Premi Tres de Març 2021 s’ha dut a terme al Teatre de Salt i ha estat presentat pel periodista Albert Requena. L’acte ha comptat amb les actuacions musicals d’Albert Martínez i Enric Colomer.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot