Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

La Fira Internacional del Cistell de Salt 2023

La 25a Fira Internacional del Cistell de Salt: Un Cap de Setmana d’Artesania i Comunitat al Barri Vell

Una Trobada Internacional d’Artesans Cistellers

La Fira Internacional del Cistell de Salt, aquest any tindrà lloc els dies 7 i 8 d’octubre de 2023, no és només una simple exposició d’artesania. És una autèntica celebració de l’art cisteller, un esdeveniment que reuneix els millors artesans cistellers d’arreu d’Europa i més enllà. Des dels Països Catalans fins a llocs tan llunyans com Amèrica del Sud, aquesta Fira ha esdevingut el punt de trobada per a professionals i aficionats d’aquest antic ofici.

Activitats i Exposicions: Una Celebració de l’Artesania

Durant aquest cap de setmana, el Barri Vell s’omplirà de vida amb artesans i artistes que mostraran les seves creacions. Hi haurà exposicions, tallers, concerts, l’elaboració de la peça gegant i moltes activitats per a petits i grans. Al Centre de Recursos de la Gent Gran, podrem gaudir de l’exposició de cistelleria contemporània, mentre que al Mas Llorens es presentarà l’exposició “Traginant cistells” a càrrec d’Oriol Granyer. A més, al complex industrial La Gassol, es podran veure les obres presentades al Certamen Internacional de Cistelleria Roser Albó (Premis CICRA).

Informació Important per als Veïns del Barri Vell

Per garantir que tot es desenvolupi sense problemes, és important tenir en compte algunes dates i restriccions:

  • Dijous 5 d’octubre: Inici de les tasques de muntatge. Es prohibeix l’estacionament de vehicles a la plaça de la Vila.
  • Del divendres 6 d’octubre a les 8h fins dilluns 9 d’octubre: Es prohibeix la circulació de vehicles i l’accés a garatges en tot el recinte firal. (Es permetrà la sortida i accés a garatges amb precaució).
  • Dissabte 7 i diumenge 8 d’octubre de 10h a 20h: Tancaments de circulació de vehicles al c/ Llarg, a l’alçada de c/ Fidel Aguilar.
  • A més, el dissabte 30 de setembre de 16.30 a 18.30 hores a la plaça del Teatre, hi haurà un taller familiar de cistelleria. La inscripció és gratuïta, però amb places limitades. Si voleu participar, recordeu fer la vostra reserva abans del 20 de setembre a firadelcistell@salt.cat.

Un Homenatge Especial a la 25a Edició

Aquest any, la Fira celebra la seva 25a edició, un jalonament important en la seva història. Però aquesta edició és encara més especial, ja que està dedicada a la memòria del cisteller i amic Rubén Berto Covelo. La seva passió i dedicació per l’ofici del cistell han estat una inspiració per a molts, i la seva absència es nota profundament. A través d’aquest homenatge, la comunitat de Salt vol reconèixer la seva contribució i mantenir viu el seu llegat.

Programació de la La Fira Internacional del Cistell de Salt 2023

En breu tindrem el cartell i programa oficial d’aquesta edició 2023.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot