Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

La Fira del Cistell de Salt celebra la seva 25èna edició amb grans novetats

Una edició amb rècord d’expositors

La Fira del Cistell de Salt arriba a la seva 25èna edició amb més expositors que mai. Molts d’ells visiten Salt per primera vegada, demostrant l’èxit i la popularitat d’aquest esdeveniment.

Decoracions i festa al Barri Vell

El Barri Vell es vesteix de festa per aquesta ocasió. Gràcies als veïns i a l’associació del barri, els patis i balcons llueixen espectaculars. A més, diferents entitats locals col·laboren amb música, espectacles i activitats per a tothom.

Fira del Cistell 2023

Cistelleria contemporània i artesania francesa

Aquest any, la fira posa l’accent en la cistelleria contemporània. Hi haurà una exposició especial d’artesans francesos i demostracions en viu. També es construirà una peça gegant per l’artista britànica Lois Walpole.

Certamen Internacional de Cistelleria Roser Albó

No podem oblidar el Certamen Internacional de Cistelleria Roser Albó, que arriba a la seva 13a edició. Les obres d’aquest any es centren en el concepte de ‘CELEBRACIÓ’.

Reconeixement als 25 anys de la fira

Per celebrar aquests 25 anys, es col·locarà una peça especial, la “Torre Girant”, creada per l’artista Klaus Titze. L’alcalde de Salt ha destacat la importància d’aquesta fira per la ciutat.

Novetats: un nou espai a la fàbrica Gassol

Una de les grans novetats d’aquest any és l’obertura d’un espai a la fàbrica tèxtil Gassol, recentment adquirit per l’Ajuntament. La regidora Núria Heras veu aquest espai com una oportunitat per a futures edicions.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot