Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Jordi Viñas reelegit com alcalde de Salt

Jordi Viñas ha estat elegit de nou com alcalde de Salt amb un total de 7 vots dels 7 regidors d’ERC

Ahir els regidors electes van votar pel futur alcalde de Salt. Cadascun dels regidors dels grups municipals que van ser escollits en les passades eleccions municipals van votar pel seu/seva cap de llista. Resultat esperat que va desencadenar amb l’elecció per minoria de Jordi Viñas com nou alcalde de Salt.

Jordi Viñas és novament l’alcalde de Salt

La sala de plens de l’Ajuntament de Salt va quedar petita el dissabte 15 de juny per acollir als veïns i veïnes que van voler ser presents al ple d’investidura. Jordi Viñas va ser investit novament alcalde de Salt gràcies al fet de ser la llista més votada a les eleccions municipals del 26 de maig. 

Els 21 regidors que configuren el nou consistori saltenc van prometre el seu càrrec i, fins i tot alguns, van anar més enllà i van demanar la llibertat dels polítics presos i exiliats. 

Un cop Jordi Viñas va ser escollit alcalde a través dels vots dels regidors i regidores de Salt, es va dirigir a la ciutadania dient que: “Assumeixo altre cop l’alcaldia i això, per a mi, significa la més alta responsabilitat que puc tenir; la més gran de les il·lusions i representa, per sobre de tot, treballar per a tots els veïns i veïnes de la ciutat”.

I va afegir: “Seguiré treballant per la justícia i la cohesió social, la no discriminació, per la dinamització social i econòmica de la ciutat, per l’educació d’una ciutadania lliure i per una gestió pública dels serveis eficient i responsable. Com a alcalde he estat i estaré al costat de la gent que de forma pacífica i democràtica reclama poder decidir lliurement el seu futur cap tribunal ni cap estat pot negar el dret legítim d’un poble a escollir lliurement el seu futur”. 

A les xarxes

més informació al Punt Avui i Diari de Girona

Latest Posts

spot_img

un xic de tot