Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

La Marató 2020 a Salt

Les activitats es realitzaran el 20 de desembre a la Zona Esportiva del Pla i a l’Era de Cal Cigarro

Una caminada popular, una marxa nòrdica i sessions d’spinning i zumba, protagonistes de la jornada

Salt participarà un any més de forma activa en la Marató de TV3 que, aquest any, es dedica a la lluita contra la Covid19. El programa d’activitats es durà a terme el diumenge 20 de desembre a la Zona Esportiva del Pla i a l’Era de Cal Cigarro, tot a l’aire lliure, i comptarà amb la col·laboració d’un equip d’una cinquantena de voluntaris.

En aquests punts, entre les nou i les deu del matí, es donaran les sortides esglaonades i per bombolles de seguretat a la Caminada Popular i la Marxa Nòrdica que s’han dissenyat. Per participar-hi no cal inscripció prèvia i els recorreguts seran de sis i nou quilòmetres per les deveses de Salt en uns circuits prèviament marcats.

Salt amb la Marato de TV3

D’altra banda, a les 10.00 i a les 10.50 hores hi ha dues sessions d’spinning per a 25 persones mentre que a les 11 n’hi haurà una de zumba per a 50 persones. Aquestes activitats estaran dinamitzades per monitors de l’UEsports Salt.

Totes les activitats es faran aplicant les mesures preventives per la Covid19 i durant la jornada es sortejaran tres lots de productes del Mercat de Salt.

El programa  està organitzat per l’Ajuntament de Salt, l’Escola Universitària de Salut i Esport (EUSES) i la Generalitat de Catalunya. També compta amb la col·laboració de Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC), UEsports Salt i el Mercat de Salt.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot