Dijous, maig 30, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Reobren els Odeón Multicines a l’Espai Gironès

Reobren els Odeón Multicines a l’Espai Gironès amb estrenes per a tots els públics

Demà dijous ja hi haurà les sales obertes i es projectaran pel·lícules com Nomadland, Godzilla Vs Kong, Tom & Jerry, Monster Hunter  i Libertad

Els Odeón Multicines, a l’Espai Gironès, reobren a partir de demà dijous amb una tecnologia puntera, d’imatges amb Làser RGB 9P, nova pantalla d’alt contrast i so de darrera generació. Hi haurà estrenes com Nomadland, de la directora Chloé Zhao, que ha rebut un gran nombre de premis i ha estat nominada Oscar a la millor pel·lícula i la millor actriu; Godzilla Vs Kong, dirigida per Adam Wingard; Tom & Jerry, dirigida per Tim Story i basada en la sèrie de dibuixos animats; Monster Hunter, un film de ficció de Paul W.S Anderson; i Libertad, pel·lícula complementària de la sèrie homònima de Enrique Urbizu. 

Cada dijous hi ha un preu especial pel dia de l’espectador i es fan diferents promocions, que es poden consultar a www.odeonmulticines.com. L’Espai Gironès manifesta la seva satisfacció per poder recuperar en el centre l’activitat dels cinemes (tancats per la falta d’estrenes de grans produccions, a causa dels problemes generats per la pandèmia). 

Recordem que l’Espai Gironès va reobrir les portes l’1 de març, primer de dilluns a divendres i ara també els caps de setmana, i s’ha acabat amb una situació de discriminació en relació a la resta de comerços. Queda pendent però que el Govern deixi reobrir els establiments de restauració (n’hi ha 11 al centre comercial). Amb l’excepció del take away que fan només alguns establiments han de mantenir les portes tancades, amb un tracte discriminatori en relació a la resta del sector. 

L’Espai Gironès  es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. El centre comercial ha fet una inversió de 190.000 euros el 2020 i de gener a maig d’aquest any 2021 invertirà 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. S’ha demostrat en tot moment que és un espai segur tant per als clients com per als treballadors. 

El centre comercial ha aplicat un gran nombre de mesures: control del flux de trànsit i de l’aforament, reforç de la neteja i de la desinfecció, regulació de l’ús d’ascensors, dispensadors de gel hidroalcohòlic, controls de l’estat de l’aire i temperatura, i punts d’entrega de mascaretes i guants, així com personal contractat per informar als visitants de totes les mesures i comprovar que es compleixen i estar a la seva disposició per tot el que necessitin. Unes mesures que en tot moment han estat respectades pels visitants. 

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot