Dijous, maig 30, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Sopa de Cabra signarà a l’Espai Gironès exemplars del seu nou disc “La Gran Onada”

Sopa de Cabra signarà exemplars del seu nou disc “La Gran Onada” aquest dissabte a  l’Espai Gironès 

L’acte, organitzat conjuntament amb Fnac, es durà a terme a l’entrada principal del Centre Comercial a partir de les 12h

Sopa de Cabra serà el proper dissabte 29 de febrer a l’Espai Gironès per estar a prop dels seus seguidors i firmar exemplars del seu nou disc La Gran Onada. L’acte , organitzat conjuntament amb Fnac, es durà a terme de les 12h a l’entrada principal del Centre Comercial.

“La Gran Onada” és el desè disc d’estudi del conjunt gironí  i veurà la llum el proper divendres 28 de febrer, un dia abans de la firma a l’Espai Gironès. Tot un esdeveniment, ja que feia quatre anys que els Sopa de Cabra no publicaven cançons noves i en feia dos que no feien cap concert oficial.

L’atmosfera del nou treball és l’aigua, el mar, que es troba present a totes les cançons. L’onada, l’element més transformador del mar, evoca infinitats de lectures, com la climàtica, la social o la política.

Es tracta d’un disc que gira entorn a l’amor, les injustícies socials i on el cantant del grup, Gerard Quintana, torna a reivindicar-se com un dels grans lletristes del país.  Josep Thió, que també ha assumit la producció del treball, fa que Sopa de Cabra faci un pas endavant a nivell musical amb un disc molt elaborat, atmosfèric, amb moltes capes i on trobem una evolució de la banda però sense perdre la seva essència.

A la firma dels exemplars del nou treball dels Sopa de Cabra  s’hi podrà accedir amb el tiquet de compra del disc a l’Fnac de l’Espai Gironès amb un màxim de dues persones per disc.

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la confiança amb el centre comercial. La firma de discos amb Sopa de Cabra forma part d’aquesta filosofia.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot