Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Esquerra Republicana a Salt presenta el seu programa

Esquerra Republicana a Salt presenta un programa amb més de 50 propostes entorn a 4 grans eixos: ciutat verda, ciutat educadora, ciutat amable i ciutat d’oportunitats

L’objectiu de la candidatura, que encapçala Jordi Viñas, es seguir treballant i millorant Salt des del carrer, escoltant als veïns i veïnes i buscant la implicació de la ciutadania en la millora dels seus barris.

Esquerra Republicana a Salt es presenta a les eleccions municipals d’aquest 26 de maig amb un programa farcit amb més de 50 propostes per seguir fent créixer Salt com una ciutat verda, educadora, amable i on tothom hi pugui tenir una oportunitat per realitzar la seva vida tan personal com professional.

El projecte republicà de Salt s’estructura, per tant, entorn aquest 4 grans eixos programàtics com són ciutat verda, ciutat educadora, ciutat d’oportunitats i ciutat amable.

L’objectiu de la candidatura, que encapçala Jordi Viñas, es seguir treballant i millorant Salt des del carrer, escoltant als veïns i veïnes i buscant la implicació de la ciutadania en la millora dels seus barris.

“Només si hi som tots, serem capaços de continuar impulsant braç a braç el camí de la nostra ciutat i amb una mirada el futur ambiciosa i desacomplexada”, ha explicat el cap de llista republicà a Salt.

Viñas ha explicat que aquest és un programa que sorgeix fruit del treball realitzat conjuntament amb les entitats, les associacions, la ciutadania i la militància durant mesos.

“Som la candidatura dels valors republicans i, això implica que seguirem treballant per la justícia i la cohesió social, la no discriminació, per la dinamització social i econòmica de la ciutat, per l’educació d’una ciutadania lliure i per una gestió pública dels serveis eficient i responsable”, ha afegit Jordi Viñas.

L’eix ​Ciutat verda q​ ue aglutina com a idees principals, un total de 10 propostes és una declaració d’intencions per seguir apostant per la sostenibilitat ambiental, l’avanç en l’ús de les energies renovables, la racionalització i millora dels sistemes de transport a favor del transport públic i models més sostenibles, així com la protecció dels espais naturals.

L’eix ​Ciutat Educadora​, amb 13 propostes concretes, posa l’educació com a base per una societat més justa i equitativa, com a l’instrument per a la reducció de les desigualtats i com a base per a la cohesió social a través del concepte d’educació 360.

L’educació ha estat un dels grans pilars d’aquest mandat al govern del projecte d’Esquerra Republicana a Salt. I, en aquesta línia, el projecte segueix marcant l’educació com una aposta prioritària. I entenent que l’educació va més enllà de les hores lectives escolars i que és 24 hores al dia i en totes les etapes vitals de la ciutadania.

Ciutat d’oportunitats a​posta per seguir treballant per convertir Salt en una ciutat amb més activitat econòmica, de serveis públics i comercial, que faciliti la generació d’oportunitats laborals i que dinamitzi l’economia local, pensant tant en els nous àmbits de desenvolupament com en la revitalització i recuperació de l’activitat econòmica en sectors tradicionals del casc urbà.

Finalment l’eix ​Ciutat amable​ recull 14 propostes per millorar els seus espais públics i de convivència, ha de permetre i facilitar la relació de les persones en equipaments públics adequats on es fomenti la cultura, l’esport i la convivència.

La candidatura d’Esquerra Republicana a Salt la conformen un equip de persones on es combina experiència i renovació amb membres d’aquest mandat i noves incorporacions amb gent jove i vinculada al teixit cultural, associatiu i esportiu de la ciutat.

“Durant aquests 4 anys de govern hem transformat Salt des de tots els àmbits, i tenim la força, l’equip humà, la il·lusió i l’experiència per donar encara més. Perquè ens estimem Salt i volem seguir treballant per millorar la qualitat de vida de la seva gent”, ha conclòs el candidat d’Esquerra Republicana a Salt, Jordi Viñas.

Programa de ERC Salt

programa_web_esquerra-republicana-de-salt

Latest Posts

spot_img

un xic de tot