Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Esquerra Salt farà una nova pista poliesportiva a Salt

Esquerra Salt farà una nova pista poliesportiva per ampliar l’oferta d’activitats lúdiques i educatives com eina de cohesió social

Esquerra ha apostat aquest mandat per fer extensiva l’educació més enllà de les aules a través del projecte Juguem, liderant el programa Educació 360 i incorporant la figura d’educadors de carrer.

Esquerra Republicana de Salt farà una nova pista poliesportiva al costat de la piscina entre la piscina i el pavelló municipal amb l’objectiu d’ampliar l’oferta d’activitats esportives i educatives com eina de cohesió social.

L’educació ha estat un dels grans pilars d’aquest mandat al govern del projecte d’Esquerra Republicana a Salt. I, en aquesta línia, el projecte segueix marcant l’educació com una aposta prioritària. I entenent que l’educació va més enllà de les hores lectives escolars i que és 24 hores al dia i en totes les etapes vitals de la ciutadania.

“L’educació en aquest mandat ha estat un eix prioritari. Hem estat capaços d’arribar a un ampli consens amb la comunitat educativa per definir quin ha de ser el model educatiu de Salt amb mirada llarga com és el pla educatiu. I, amb aquesta pista, també donarem sortida a les necessitats d’espais de les entitats esportives”, ha exposat el candidat a la reelecció d’Esquerra Salt, Jordi Viñas.

Esquerra ha apostat aquest mandat per fer extensiva l’educació més enllà de les aules a través del projecte Juguem, liderant el programa Educació 360 i incorporant la figura d’educadors de carrer.

El candidat republicà, Jordi Viñas, ha apuntat també que continuaran desenvolupant el pla educatiu amb dotació pressupostària com ja s’ha fet aquest darrer any ja que “entenem l’educació més enllà de les aules i perquè ens creiem l’educació 360.”

Durant aquest mandant s’han desencallat les obres del Gegant del Rec i de l’Institut Salvador Sunyer. I, durant el ple de febrer, es va aprovar la requalificació d’un terreny de 7.500 m2 per cedir-los al departament d’Ensenyament per ubicar-hi un nou equipament educatiu.

“Només amb una ciutat educadora aconseguirem una ciutat més justa i equitativa”, ha conclòs el candidat d’Esquerra Salt, Jordi Viñas.

L’eix Ciutat Educadora, amb 13 propostes concretes, posa l’educació com a base per una societat més justa i equitativa, com a l’instrument per a la reducció de les desigualtats i com a base per a la cohesió social a través del concepte d’educació 360.

Esquerra Republicana a Salt presenta un programa farcit amb més de 50 propostes per seguir fent créixer Salt com una ciutat verda, educadora, amable i on tothom hi pugui tenir una oportunitat per realitzar la seva vida tan personal com professional.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot