ERC Salt

Esquerra Salt augmentarà la freqüència de la L9 i bonificarà el transport públic a la gent gran i a menors de 12 anys

La candidatura republicana millorarà i ampliarà l’actual xarxa de carrils bici.

Respecte les Deveses, es projectarà un alberg i un centre d’interpretació per posar en valor l’entorn i el seu atractiu turístic.

Esquerra Republicana Salt augmentarà durant el pròxim mandat la freqüència de la L9, que connecta de forma directa la UdG amb Salt i que té una mitjana de 262 usuaris al dia, i bonificarà el transport públic a la gent gran i als menors de 12 anys.

“Volem una ciutat verda i sostenible és imprescindible impulsar polítiques que promoguin l’ús del transport públic com les que hem fet amb la posada en marxa de la nova L9 i les bonificacions que ara ampliarem”, ha explicat el candidat d’Esquerra Salt, Jordi Viñas.

La proposta forma part de l’eix programàtic ​Ciutat Verda​ on es contemplen 11 propostes concretes més. Respecte la mobilitat, la candidatura republicana es compromet a millorar i ampliar l’actual de carrils bici i es limitarà el trànsit rodat a les Deveses incorporant sistemes de lectura de matrícules als accessos.

Viñas ha apuntat que cal s’abordi d’una forma definitiva durant el pròxim mandat la mobilitat des d’una perspectiva d’àrea urbana: “hem de ser capaços de connectar-nos a través de carrils bici i amb un sistema de transport eficient i que resolgui les demandes de la ciutadania”.

La ciutat verda que projecta Esquerra Salt també contempla potenciar les Deveses i el seu entorn, mitjançat activitats i adaptant espais per a l’esbarjo i el lleure. En aquest sentit, el candidat republicà ha assegurat que “vetllaran pel compliment del pla d’Usos de les Deveses aprovat recentment.” I, a més, ha anunciat que es crearà un centre d’interpretació de les Deveses per posar en valor la riquesa d’aquest entorn natural i un alberg per dinamitzar l’espai i el seu atractiu turístic.

L’eix ​Ciutat Verda​ és el primer dels 4 eixos amb els que Esquerra Salt ha definit el seu programa electoral i es basa en la sostenibilitat ambiental i l’avanç en l’ús de les energies renovables, la racionalització i millora dels sistemes de transport a favor del transport públic i models més sostenibles, així com la protecció dels espais naturals

Esquerra Republicana a Salt es presenta a les eleccions municipals d’aquest 26 de maig amb un programa farcit amb més de 50 propostes per seguir fent créixer Salt com una ciutat verda, educadora, amable i on tothom hi pugui tenir una oportunitat per realitzar la seva vida tan personal com professional.


FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí