Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

ERC Salt augmentarà la Freqüència de L9 i les bonificacions de transport públic

Esquerra Salt augmentarà la freqüència de la L9 i bonificarà el transport públic a la gent gran i a menors de 12 anys

La candidatura republicana millorarà i ampliarà l’actual xarxa de carrils bici.

Respecte les Deveses, es projectarà un alberg i un centre d’interpretació per posar en valor l’entorn i el seu atractiu turístic.

Esquerra Republicana Salt augmentarà durant el pròxim mandat la freqüència de la L9, que connecta de forma directa la UdG amb Salt i que té una mitjana de 262 usuaris al dia, i bonificarà el transport públic a la gent gran i als menors de 12 anys.

“Volem una ciutat verda i sostenible és imprescindible impulsar polítiques que promoguin l’ús del transport públic com les que hem fet amb la posada en marxa de la nova L9 i les bonificacions que ara ampliarem”, ha explicat el candidat d’Esquerra Salt, Jordi Viñas.

La proposta forma part de l’eix programàtic ​Ciutat Verda​ on es contemplen 11 propostes concretes més. Respecte la mobilitat, la candidatura republicana es compromet a millorar i ampliar l’actual de carrils bici i es limitarà el trànsit rodat a les Deveses incorporant sistemes de lectura de matrícules als accessos.

Viñas ha apuntat que cal s’abordi d’una forma definitiva durant el pròxim mandat la mobilitat des d’una perspectiva d’àrea urbana: “hem de ser capaços de connectar-nos a través de carrils bici i amb un sistema de transport eficient i que resolgui les demandes de la ciutadania”.

La ciutat verda que projecta Esquerra Salt també contempla potenciar les Deveses i el seu entorn, mitjançat activitats i adaptant espais per a l’esbarjo i el lleure. En aquest sentit, el candidat republicà ha assegurat que “vetllaran pel compliment del pla d’Usos de les Deveses aprovat recentment.” I, a més, ha anunciat que es crearà un centre d’interpretació de les Deveses per posar en valor la riquesa d’aquest entorn natural i un alberg per dinamitzar l’espai i el seu atractiu turístic.

L’eix ​Ciutat Verda​ és el primer dels 4 eixos amb els que Esquerra Salt ha definit el seu programa electoral i es basa en la sostenibilitat ambiental i l’avanç en l’ús de les energies renovables, la racionalització i millora dels sistemes de transport a favor del transport públic i models més sostenibles, així com la protecció dels espais naturals

Esquerra Republicana a Salt es presenta a les eleccions municipals d’aquest 26 de maig amb un programa farcit amb més de 50 propostes per seguir fent créixer Salt com una ciutat verda, educadora, amable i on tothom hi pugui tenir una oportunitat per realitzar la seva vida tan personal com professional.


Latest Posts

spot_img

un xic de tot