La Casa de las Carcasas obre a l’Espai Gironès la primera botiga a l’àrea de Girona 

El gerent del centre comercial valora de manera molt positiva la nova obertura, com una mostra més de confiança en el context actual

La Casa de las Carcasas, especialitzada en personalitzar dissenys per a qualsevol model de funda de mòbil i en oferir idees per a fer un regal original, a més de disposar d’una àmplia oferta de complements per a mòbils i tauletes, ha obert aquesta setmana a l’Espai Gironès la primera botiga a l’àrea de Girona. La Casa de las Carcasas tenia fins ara, a les comarques gironines una botiga al Baix Empordà. El nou establiment està ubicat a la planta baixa del centre comercial, davant el supermercat Caprabo. La Casa de las Carcasas va néixer el 2012 com un projecte emprenedor dedicat a la venda de tot tipus d’accessoris per a mòbils i tauletes. Actualment ofereix un ampli estoc de productes i models, tant per els nous dispositius com per a aquells que ja porten temps al mercat. La Casa de las Carcasas compta actualment amb més de 120 botigues a l’Estat espanyol.  

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, valora de manera molt positiva aquesta nova obertura en el context actual i ho considera una mostra més de la confiança que genera el centre comercial, que s’ha adaptat al nou escenari des que va reobrir el 2 de juny amb les màximes garanties d’higiene i seguretat i que cada dia les reforça més per sumar noves mesures de reforç a les establertes per la normativa. 

Fins ara hi hagut una afluència constant de compradors i s’han respectat totes les mesures obligades, d’ús de mascareta, límits d’aforament i les mesures establertes perquè la compra sigui segura i a la vegada agradable i satisfactòria. Al centre comercial hi treballen unes 800 persones. 

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí