Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès, certificat com a centre comercial amb la màxima garantia de seguretat COVID-19

L’empresa Bureau Veritas és l’encarregada dels processos preventius als centres comercials gestionats per Multi Iberia

L’Espai Gironès ha estat certificat com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia de la Covid-19. Multi Iberia ja pot certificar la seguretat i seguretat dels centres comercials que gestiona a Espanya i Portugal, gràcies a la seva col·laboració amb Bureau Veritas. Aquesta empresa de certificació ha auditat i certificat els procediments implementats a totes les  instal·lacions com a resposta a la pandèmia, per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. “Aquesta certificació augmenta la confiança del públic en la seguretat del nostre centres comercial”, destaca el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà. 

Per garantir la seguretat dels empleats, clients, proveïdors i altres parts interessades en els centres comercials, Multi Iberia es basa ara en els serveis de Bureau Veritas, que recentment ha iniciat un procés d’auditoria de conformitat amb la certificació de Global Safe Site. “Això es tradueix en una garantia per a la implementació de procediments preventius específics a nivell d’organitzacions i d’empleats, en relació amb els plans de neteja, higiene i desinfecció, així com l’adaptació de la normativa aplicable a cadascuna de les seves instal·lacions. L’objectiu de Multi Iberia és anar més enllà de les directrius de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i d’altres institucions sanitàries locals i nacionals, fer tot el possible per evitar noves infeccions”, expliquen fonts del centre comercial i de  Multi Iberia. 

L’Espai Gironès va reobrir el 2 de juny amb les màximes garanties d’higiene i seguretat. Fins ara hi hagut una afluència constant de compradors i s’han respectat totes les mesures obligades, d’ús de mascareta, límits d’aforament i les mesures establertes perquè la compra sigui segura i a la vegada agradable i satisfactòria. Al centre comercial hi treballen unes 800 persones. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot