Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Picnic jazz 2023

El ‘Picnic Jazz’ aterra al parc Monar de Salt amb un festival musical per a tota la família

El pròxim dissabte 10 de juny, el parc Monar de Salt es convertirà en l’escenari perfecte per al ‘Picnic Jazz’, un esdeveniment musical esperat amb entusiasme pels amants del jazz i els ritmes enèrgics. Organitzat per l’Ajuntament de Salt, Cases de la Música i Òmnium Cultural, amb el suport de la Diputació de Girona, el Departament de Cultura de la Generalitat i GIG Serveis, aquest festival promet una nit plena de bon ambient i excel·lent música en directe.

Picnic jazz Salt 2023

Un festival per a tota la família amb un ambient acollidor i envoltat de natura

Després de dues edicions condicionades per la pandèmia, el ‘Picnic Jazz’ retorna al Parc Monar de Salt, un espai ampli i acollidor que permetrà als assistents gaudir plenament de la música en un entorn natural. A partir de les 20h, el parc es transformarà en un escenari vibrant, ideal per a una vetllada en família.

Diversitat musical de les Big Bands de Girona

La Moderna, col·laborador principal del ‘Picnic Jazz’, presenta una selecció dels seus projectes educatius més destacats. Les diferents Big Bands de Girona oferiran un repertori eclèctic, que abraçarà des dels clàssics del jazz fins a ritmes contemporanis. L’esdeveniment inclourà actuacions de la Girona Marxing Band, la Moderna Drumline i la Moderna Big Band, que faran vibrar el públic amb el seu talent i energia.

Experiència musical única

La Girona Marxing Band: Un homenatge a Nova Orleans

La Girona Marxing Band, una formació de vent i percussió influenciada per la música popular de Nova Orleans, marcarà l’inici de la jornada amb una animada cercavila. Sota la direcció d’Eduard Prats, professor de trombó i fiscorn, aquesta formació endinsarà els assistents en el llenguatge de la música popular i els farà ballar al ritme del seu repertori contagios.

La Moderna Drumline: Ritmes vibrants i percussió enèrgica

Una experiència única amb línies de tambors i percussió vibrant estarà a càrrec de la Moderna Drumline. Aquest projecte pedagògic, impulsat pel professor Rafel Rostey, oferirà una demostració de les seves habilitats amb una exhibició rítmica impressionant. Els assistents seran captivats per l’energia i la precisió d’aquesta formació de percussió.

La Moderna Big Band: Un repertori eclèctic per a tots els gustos

La Moderna Big Band, una formació de gran envergadura, oferirà un repertori eclèctic que abraçarà diferents estils musicals. Amb clàssics del jazz, bossa nova, soul, funk i altres gèneres, aquesta Big Band dirigida per professionals de prestigi garantirà un espectacle musical de primera categoria. Amb una banda base composta per bateria, percussió, contrabaix/baix elèctric, guitarra elèctrica i piano/teclats, la Moderna Big Band sorprendrà el públic amb la seva interpretació magistral i la seva capacitat d’enganxar a l’audiència.

Black Music Choir: Una experiència vocal inoblidable

El ‘Picnic Jazz’ també comptarà amb la participació del Black Music Choir, un cor 100% a cappella que treballa estils musicals relacionats amb la Black Music, com el Soul, R&B, Funk, Rap i Beatbox. Sota la direcció i coordinació de David Mauricio, aquest cor format per joves d’entre 10 i 25 anys oferirà una experiència vocal inoblidable, demostrant la seva destresa en l’art del cant a cappella.

Picnic jazz Salt 2023

Una experiència per a tots

El ‘Picnic Jazz’ està pensat per a tota la família i per als amants de la música. L’ambient acollidor del parc Monar de Salt, envoltat de natura, crea el marc perfecte per gaudir d’una nit màgica i inoblidable. A més, la presència d’una foodtruck i el servei de bar permetran als assistents deleitar-se amb delicioses opcions gastronòmiques mentre gaudeixen de la música en directe.

No et perdis el ‘Picnic Jazz’ al parc Monar de Salt

Reserva la data i no et perdis aquesta oportunitat única de gaudir del millor jazz i ritmes enèrgics al parc Monar de Salt. El dissabte 10 de juny, vine a passar una nit memorable amb les diferents Big Bands de Girona, la música en directe, l’ambient festiu i l’oferta gastronòmica. Sigui que vulguis ballar, gaudir de la música o simplement relaxar-te en un entorn encantador, el ‘Picnic Jazz’ és l’esdeveniment perfecte per a tu i la teva família.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot