Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

El Salt Gimnàstic Club suma 45 podis al campionat d’Espanya

Un grup de 60 gimnastes del Salt Gimnàstic Club, acompanyats per l’equip tècnic, es va desplaçar a Guadalajara per participar en els campionats estatals de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina Individual, Clubs i Autonomies. La representació saltenca va aconseguir sumar 45 podis.

El Salt Gimnàstic Club va desplaçar a 60 gimnastes i 8 entrenadors al Palacio Multiusos de Guadalajara per participar en el Campionat d’Espanya. El club saltenc va participar en gairebé totes les categories, sobretot en els nivells més elevats, competició que va ser el comiat de temporada de tots els gimnastes.

Gabriel Barris (nivell 5), Marc Hernández (Base 2)), s’han proclamat campions d’Espanya
en la seva categoria. Van aconseguir pujar al segon esglaó Paula Verdú (Base 8), Carla
Manzaneda (Base 7), Juliette Coley (VO2) i el bronze Santiago Cancio (Nivell 5), Júlia
Ramonet (VO3).

En la categoria femenina cal destacar, a nivell 10, Nora Fernández or a salt; Aida València (N9) or a salt i plata a terra; Bonnie Godino (N8) bronze a salt; Jana Faixó (VO4) or a barra; Júlia Ramonet (VO2) bronze a paral·leles i Èlia Ribas or a barra; Juliette Coley (VO2) plata a paral·leles i bronze a barra; Carla Manzaneda (Base 7) or a paral·leles i plata a barra i terra; Paula Verdú (Base 8) or a terra, plata a paral·leles i barra i Andrea Chavarria plata a salt i bronze a barra; Ashley Blancada (Base 5) plata a paral·leles i Núria Mora (Base 4) plata a salt.

En el nivell 9, Hugo Rebollar va obtenir el bronze a anelles. El seu company Gerard
Coromines va aconseguir el bronze a salt. Pau Jiménez (N8) or a terra i plata a terra i a
anelles; Gabriel Barris (N5) or a anelles i el seu company Santiago Cancio or a cavall amb arcs i bronze a paral·leles; Marc Hernández (N2) or a anelles i barra i plata a terra, cavall amb arcs i paral·leles; Miquel Velázquez (N1) or a anelles i salt; Marc Rigo (Promogym 5) plata a salt i en David Pérez (Promogym 4) bronze a salt.

A més, l’equip de VO10 van aconseguir pujar al tercer esglaó; l’equip de VO9 i VO2 al segon i el de VO3 es van proclamar campiones de la seva categoria. I en masculina l’equip de Nivell 2 es van proclamar campions.

Un campionat que també ha servit com a preparatori per l’Europeu que es disputarà a Glasgow (Escòcia) al mes d’agost (del 2 al 5 en la categoria femenina i del 9 al 12 en la masculina). En les llistes provisionals trobem els gimnastes Nora Fernández i Pau Jiménez del Salt Gimnàstic Club.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot