La Laura ha fet 18 anys aquest 2018 i ha debutat en un mundial als mundials de gimnàstica de Doha, Qatar, que s’estan duent a terme del 25 d’octubre i fins el 3 de novembre.

La Laura ha participat en 3 aparells i dues de les notes han fet pes a l’equip. L’equip ha quedat 18è, classificant-se pel proper mundial (Stuttgart, octubre 2019) on es buscarà la classificació per als Jocs Olímpics de Tokyo, l’agost del 2020.

Laura Bechdejú

El 25 d’octubre van començar a Doha, Qatar, els  Campionats del Món de Gimnàstica Artística tan masculina com femenina. Aquest any, la selecció estatal, ha comptat amb la Laura Bechdejú, gimnasta del Salt Gimnàstic Club que entrena al CAR de Madrid,  com a una de les integrants de l’equip. Aquests han estat els primers mundials de la Laura, en el quals ha participat en els aparells de salt, barra i terra, sumant dues de les seves notes a l’equip per tal d’aconseguir la classificació per als propers Campionats del Món que es duran a terme l’octubre del 2019 a Stuttgart on, les seleccions dels diferents països, buscaran la classificació per a participar als Jocs Olímpics de Tokyo 2020.L’equip es va classificar en 18ª posició, aconseguint així el passi per als proper mundials i poder lluitar per una plaça per ser a Tokyo l’agost del 2020.Els mundials de Doha acabaran el proper 3 de novembre.

Laura Bechdejú

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí