Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Entrega dels premis Tres de Març al Salt

Lliurament dels Premis Tres de Març a Montserrat Manén i el Salt Gimnàstic Club

La cerimònia d’entrega dels premis Tres de Març, que s’atorguen anualment a persones i entitats que han treballat per la vila, la seva gent i el seu entorn, va tenir lloc diumenge al Teatre de Salt.

El periodista Albert Requena va donar la benvinguda als assistents i va pesentar els premiats. Un dels guardons va ser concedit a Montserrat Manén, per la seva dedicació com a professora a l’Institut Salvador Espriu i pel seu treball a Càritas Diocesana de Girona a favor de la cohesió i la justícia social. L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, va afegir: “La Montserrat Manén ha estat professora de moltes generacions que han passat per les aules de l’Institut Salvador Espriu. Una tasca complexa però imprescindible per garantir una comunitat formada, competent, solidària i justa”.  

Per la seva banda la professora, Montserrat Manén, va obrir el seu discurs amb un clam a la llibertat dels presos polítics i també va manifestar que “Voldria traspassar aquest premi a qualsevol de les altres dones desconegudes de Salt que treballen i lluiten cada dia”.

Viñas també va fer entrega del premi col·lectiu al Salt Gimnàstic Club que compta amb més de 400 gimnastes i que enguany celebra el seu 40è aniversari. L’alcalde va assegurar que: “El Salt Gimnàstic Club és un clar reflex del tarannà. Em consta la il·lusió i el treball que tots i totes, personal tècnic, gimnastes i familiars hi dediqueu, aconseguint grans èxits organitzatius i de participació”.

El president del Salt Gimnàstic Club, Eduard Nogué, va explicar que: “Portem el nom de Salt a tot arreu i aquest premi distingeix la feina ben feta de tot l’equip. És una motivació constant contribuir a què aquestes gimnastes es converteixin en bones persones. Sinó res tindria sentit”.

L’alcalde de la Vila va posar en relleu que “Els premiats d’aquest any formen part de col·lectius que representen els pilars més rellevants de Salt: l’educació, la solidaritat i l’esport. Pilars que ens ajuden a teixir la societat del nostre futur”. 

Va acabar el seu discurs amb uns versos de Salvador Sunyer, pare dels Premis Tres de Març: “Avui et trobem a faltar. Mestre en moltes matèries però sobretot en valors com la democràcia i la llibertat i que estic segur que la situació d’injustícia que vivim li remouria les entranyes”.

L’acte va cloure amb el Cant dels Segadors.

Més sobre els premis Tres de març

_

Latest Posts

spot_img

un xic de tot