Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Accident a l’Espai Gironès

Accident laboral a l’Espai Gironès: Tres treballadors ferits

Accident a l’Espai Gironès

Aquest matí, al voltant de les onze, s’ha produït un greu accident laboral a l’Espai Gironès, situat al carrer del Pla de Salt, prop del camí dels Carlins. Una estructura d’uns sis metres d’altura s’ha vingut a baix, deixant tres treballadors ferits.

Segons informacions, mentre es realitzaven treballs de formigonat en un encofrat, un pilar ha cedit, provocant l’ensorrament de l’estructura. A causa d’aquest esdeveniment, dos dels treballadors han quedat atrapats sota la ferralla, necessitant l’assistència dels Bombers per ser rescatats.

Resposta d’emergència

Ràpidament, els serveis d’emergència han estat alertats, desplegant un gran nombre d’efectius i un helicòpter al lloc dels fets. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha confirmat tres ferits: un en estat greu i dos amb lesions menys greus. Tots ells han estat traslladats a l’hospital Josep Trueta de Girona per rebre atenció mèdica.

Reaccions i mesures de seguretat

Després de l’accident, s’ha procedit a revisar la planta inferior de la zona d’obres per assegurar-se que no hi hagués més treballadors atrapats. Afortunadament, no s’han registrat més víctimes. A més, la Policia Local de Salt ha tallat l’accés al carrer Pla de Salt des de la rotonda del camí dels Carlins, mentre els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per determinar les causes de l’accident.

Recordem que l’activitat comercial de l’Espai Gironès no ha estat interrompuda, encara que alguns accessos han estat tancats temporalment. Aquest accident ha succeït en les obres del futur supermercat Al Campo.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot