Dilluns, març 4, 2024
spot_imgspot_img

La Última

El Punt Jove de Salut torna a obrir les inscripcions del projecte VIP

Després de les vacances d’estiu, el Punt Jove de Salut torna a obrir les inscripcions del projecte VIP

El curs passat hi van participar un centenar de joves

Després de les vacances d’estiu, el Punt Jove de Salut torna a obrir les inscripcions per formar part del projecte «VIP». El curs passat uns 100 joves van realitzar algun dels nivells d’aquest projecte que es troba dins el Pla Local de Salut de l’Ajuntament de Salt de i està dirigit a joves a partir de 14 anys (3r d’ESO).

En total són 4 cursos on pas a pas, i amb l’acompanyament de l’agent de salut, els joves i les joves aconsegueixen prendre consciència de diferents aspectes que els afecta a nivell personal i comunitari, i s’acompanya en la generació d’eines per créixer i abordar-les.

Al VIP 1 s’aborden diferents temes relacionats amb la salut: sexualitat, afectivitat, dependència, alimentació… Tot promovent l’anàlisi crític, el respecte i el treball en equip.

Al VIP2 es comencen a posar en pràctica les habilitats per la vida que s’han començat a desenvolupar a l’estadi previ a través del treball per projectes.

Al VIP Premium podem observar l’apoderament d’eines, habilitats i recursos els quals es posen en pràctica a través de realitzar serveis a la comunitat.

Per últim, el VIP Gold, és la mostra i resultat de tot el procés que segueixen els joves i les joves. L’any passat es va materialitzar en realització d’una Fira de Joguines per a que tots els nens i nenes de Salt tinguessin unes joguines amb què jugar.

 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot