Es farà el dimarts 17 d’octubre

El Viver d’Empreses Creativoculturals i l’Espai Municipal d’Ocupació (EMO) de l’Ajuntament de Salt amb el suport de la Diputació de Girona organitzen el dimarts 17 d’octubre la setena jornada de networking de la Xarxa d’Espais d’Allotjament Empresarial de la demarcació de Girona titulada “Creativitat i Networking”.

La jornada va dirigida a emprenedors, comerciants i empreses de la província de Girona amb l’objectiu de millorar les seves competències i incentivar els negocis entre els empresaris i professionals. La jornada pretén ser un espai de trobada on construir una xarxa de contactes i relacions professionals que desenvolupin i facin créixer els seus negocis.

A dos quarts de 10 començarà la recepció dels participants al Viver d’Empreses Creativoculturals de Salt i a continuació hi haurà el taller pràctic de creativitat. Actualment, el nostre context econòmic planteja nous reptes i nous horitzons per a les persones emprenedores i empresàries, i és imprescindible incorporar estratègies creatives tant a les empreses de nova creació com a les organitzacions ja consolidades. És per això, que s’explicarà com funciona el procés creatiu i s’exploraran tècniques per a generar idees i resoldre problemes inèdits. La sessió anirà a càrrec de Carlos Ruiz Brussain, professor d’il·lustració i creativitat a l’Escola Universitària ERAM amb una extensa trajectòria internacional.

A la segona part s’ha programat un taller pràctic de networking titulat “Quin és el teu somni?”. En aquest taller millorarem la capacitat de creixement i desenvolupament de les persones i les empreses participants. Identificarem els punts forts i les oportunitats de millora per afrontar nous reptes. La sessió anirà a càrrec d’Ainhoa Berganza, cofundadora d’Inti Training & Coaching, llicenciada en psicologia que compta amb una experiència professional en l’àmbit de la formació en habilitats directives i el coaching individual i d’equips, i desenvolupa la seva activitat en empreses i universitats.

La cloenda anirà a càrrec de Ferran Burch, Regidor de Promoció de l’Ocupació i Emprenedoria de l’Ajuntament de Salt.

La jornada s’emmarca dins el programa «Co-CREIX». Les inscripcions es podran fer a través del formulari http://www.viversgi.cat/jornades/ a partir del 2 d’octubre o contactant amb el Viver d’Empreses o l’Espai Municipal d’Ocupació de Salt.​

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí