Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Desfilades de models professionals i molt més en la Fashion Espai

Desfilades de models professionals, càstings, concursos, masterclasses i una exposició de fotos, a la Fashion Espai de l’Espai Gironès

L’esdeveniment , que se celebrarà del 9 al 19 d’octubre, farà entrega d’un curs de model valorat en 3.000 euros a la prestigiosa agència de models de Catalunya Francina Models

 L’aposta per la moda i per donar oportunitats als joves que vulguin obrir-se camí en aquest sector es manté ferma a l’Espai Gironès. Del 9 al 19 d’octubre el Centre Comercial acollirà la Fashion Espai, que també acostarà als visitants les darreres tendències de la temporada de moda de tardor i hivern. L’edició d’enguany presenta importants novetats. Una de les més destacades és que el guanyador o guanyadora,  que serà seleccionat a partir dels càstings dels dies 10 i 11 d’octubre, s’endurà un curs de model valorat en 3.000 euros a la prestigiosa agència de models de Catalunya Francina Models.

Com a novetat també, en aquesta edició de la Fashion Espai les desfilades  aniran a càrrec de models professionals i tindran lloc en una original passarel·la que estarà situada a les escales mecàniques de l’Espai Gironès els dissabtes 12 d‘octubre i 19 d’octubre (a les 18h i a les 19:30h). El guanyador o guanyadora de la Fashion Espai participarà en la desfilada final del dissabte 19 d’octubre al costat de models professionals.

Els càstings  per optar a guanyar el premi s’han programat per als dies 10 i 11 d’octubre ( de les 17:30h a les 20h) . L’Espai Gironès i l’agència Francina Models estan fent una crida a través de les seves xarxes socials per animar als futurs models a presentar-s’hi. Els càstings estan oberts a totes les persones que tinguin entre 14 i 22 anys i amb una alçada de 1,83m els homes i de 1,70m les dones. Després es seleccionaran una desena de persones per participar en el concurs de models de la campanya i per optar al premi  que decidirà un jurat professional de Francina Models.

La Fashion Espai inclou també una exposició de fotos de l’arxiu de la revista Fashion&Arts. Totes les persones que es facin una foto amb les últimes tendències de moda dins el Centre Comercial  podran optar a guanyar una subscripció a la revista. 

A més, es durà a terme un meet&greet amb l’escriptora i periodista Joana Bonet,  el divendres 18 d’octubre ( a les 18h)  davant la botiga de Fnac on l’autora signarà exemplars del seu darrer llibre, “Fabuloses i Rebels “.

D’altra banda, s’han programat  tres masterclasses  a la plaça del Foc de l’Espai que aniran càrrec de diferents influencers: una de maquillatge, amb Judit Torres ( @judiit.torres) el dijous 10 d’octubre ( de les 18h a les 19h);  una altra de barba amb Carles Almagro ( @CarlesAlmagro) , el dimarts 15 d’octubre ( de les 18h a les 19h) ; i una d’estilisme amb Khaoula Boumaaza ( @Absolutelykhaoula), el dijous 17 d’octubre ( de les 18h a les 19h).

A més, s’oferiran dos tallers: un de menjar saludable amb  l’influencer Nicky Ramos (@chefnickyramos), el dimecres 16 d’octubre ( de les 18h a les 19h) a la plaça del Foc. En aquesta ocasió, es podrà guanyar una subscripció a la revista “Cuina” i un val de compra per a Caprabo. El segon taller serà d’esport amb el personal trainer Adrià Geli  (@padhealth) els dissabtes 12 i 19 d’octubre ( a les 12h) a la plaça del Foc. Per assistir als tallers cal inscripció prèvia al punt d’informació ja que l’aforament és limitat a 30 persones.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot