Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Festival Ambulant Salt

Aquest diumenge arriba la primera edició del Festival Ambulant a Salt. Un festival que neix per tal de promoure activitats culturals a peu de carrer.  

La primera jornada del nou Festival, que tindrà lloc aquest diumenge 26 de maig, proposa un matí d’activitats per a tota la família a l’entorn de la plaça de la Llibertat. La Cia Pau Palaus hi donarà el tret de sortida amb l’espectacle ‘Petja-des’, un show itinerant amb sortida des de la plaça dels Colors en què un pallasso i un músic ens faran reflexionar des de l’humor sobre les migracions.

Tot seguit serà el torn del rap amb la banda llagosterenca FOK i moltes més sorpreses.

La segona jornada del festival arribarà el diumenge 2 de juny a l’entorn de la plaça Catalunya amb un matí carregat de sorpreses. Obrirà l’activitat l’espectacle de circ ‘Malabaret’ de la Cia Circolate  A continuació, Lasta Sanco hi posaran la música amb un directe enèrgic que servirà per descobrir el seu primer treball discogràfic, a cavall entre el mestissatge i l’electrònica. 

És un festival organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Salt conjuntament amb La Tornada i la col·laboració de les dues associacions de veïns. La idea, és créixer de cara a l’any vinent amb més barris i associacions de veïns.

Diumenge, 26 de maig de 2019

Lloc: Plaça de la Llibertat (Salt)

Hora: A partir de les 11h

Artistes: Cia. Pau Palaus i FOK

Entrada gratuïta

Diumenge, 2 de juny de 2019

Lloc: Plaça Catalunya (Salt)

Hora: A partir de les 11h

Artistes: Cia. Circolate i Lasta Sanco

Entrada gratuïta

Latest Posts

spot_img

un xic de tot