Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Com fer una Queixa, un Avis o un Suggeriment a l’Ajuntament de Salt

L’Ajuntament de Salt posa a disposició dels seus ciutadans un sistema de queixes, avisos i suggeriments, concebut com una eina clau de participació ciutadana. Aquest mecanisme permet a tots els residents comunicar-se directament amb l’administració local per reportar incidències, expressar preocupacions o proposar millores per a la vila. Aquí us expliquem com podeu utilitzar aquest sistema per fer sentir la vostra veu.

Tipus de comunicacions: queixa, avis o suggeriment

El sistema està dissenyat per abraçar una àmplia varietat de comunicacions, incloent:

  • Avisos: Si detecteu qualsevol anomalia o incidència a la via pública on l’ajuntament pugui intervenir.
  • Suggeriments: Per proposar qualsevol idea de millora per a la nostra vila, sense importar l’àrea o temàtica a la qual es refereixi.
  • Queixes: Per expressar qualsevol problemàtica o queixa relacionada amb la vila que requereixi una solució per part de l’ajuntament.

Anonimat o Identificació

Una de les característiques més distintives d’aquest sistema és la flexibilitat en la forma de comunicació. Vosaltres decidiu si preferiu:

  • Comunicar de manera anònima, sense necessitat de revelar la vostra identitat.
  • Identificar-vos per rebre una resposta de l’ajuntament, la qual pot ser enviada per escrit o via telefònica (mitjançant SMS o trucada), segons la vostra preferència.

Seguiment i Transparència

Per assegurar la transparència i l’eficàcia del sistema, l’ajuntament de Salt publica informes trimestrals. Aquests informes detallen els indicadors d’expedients oberts, incloent la tipologia, les àrees més afectades i el temps de resposta mig. Aquesta pràctica no només demostra el compromís de l’ajuntament amb la resolució de les incidències sinó que també permet als ciutadans seguir el progrés i l’impacte de les seves comunicacions.

Com fer la Vostra Comunicació

Per fer una queixa, avis o suggeriment, simplement heu de seguir aquest enllaç: Cliqueu aquí per comunicar-vos amb l’ajuntament. A través d’aquesta plataforma, podreu detallar la vostra incidència o proposta de manera ràpida i senzilla, i, si així ho desitgeu, rebre un seguiment detallat de la resposta de l’ajuntament.

Ara ja sabeu… utilitzeu aquesta eina com a mitjà per contribuir a la millora contínua de Salt.

Les queixes, avisos, suggeriments sobre coses malmeses… en ocasions triguen molt a executar-se, però es van arreglant. Aprofiteu-la!

Latest Posts

spot_img

un xic de tot