El programa Joves per L’Ocupació de Salt aconsegueix contractes de feina per a dinou participants

Quaranta joves han finalitzat la formació aquest any

De febrer fins a l’agost del 2017, un total de 40 joves han finalitzat amb èxit els 3 cursos: Auxiliar de cuina i Auxiliar de pisos en allotjament, a l’Escola d’Hostaleria de Girona, i Auxiliar de so, a l’Escola ETECAM de Salt, dins el programa Joves per l’Ocupació executat per l’Ajuntament de Salt. 19 d’aquest joves han aconseguit un contracte de feina a empreses del Gironès.

A més, 22 alumnes han realitzat pràctiques no laborals amb la col·laboració de 19 empreses de Girona i Salt.

Aquest any es va contractar una tècnica de promoció d’empreses per incentivar a empresaris i persones autònomes a la contractació de joves del programa. Com a resultat, fins ara s’han formalitzat 19 contractes amb empreses de la comarca del Gironès.

Cal destacar que gràcies a la formació professionalitzadora, l’acompanyament continu i la possibilitat de fer pràctiques, 7 joves han trobat la seva primera feina i 8 joves tenen contractes dins del marc del Programa JPO, és a dir, amb contractes de 6 mesos o més amb incentius per a les empreses col·laboradores, combatent així els contractes de curta durada.

Joves per l’ocupació és un programa adreçat a joves de 16 a 25 anys, el qual inclou formació professionalitzadora en un àmbit, pràctiques formatives en un entorn laboral, formació per a l’obtenció del títol de graduat en ESO i l’acompanyament per part de les tutores del programa en el procés de recerca de feina.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa “Joves per l’ocupació” regulat per l’Ordre EMO/251/2014, modificada per l’Ordre EMO/254/2015.​

Article anteriorAra comença el mambo CUP
Article següentL’Espai Gironès estrena un nou punt d’informació

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí