Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

El programa Joves per L’Ocupació de Salt aconsegueix contractes de feina per a dinou participants

El programa Joves per L’Ocupació de Salt aconsegueix contractes de feina per a dinou participants

Quaranta joves han finalitzat la formació aquest any

De febrer fins a l’agost del 2017, un total de 40 joves han finalitzat amb èxit els 3 cursos: Auxiliar de cuina i Auxiliar de pisos en allotjament, a l’Escola d’Hostaleria de Girona, i Auxiliar de so, a l’Escola ETECAM de Salt, dins el programa Joves per l’Ocupació executat per l’Ajuntament de Salt. 19 d’aquest joves han aconseguit un contracte de feina a empreses del Gironès.

A més, 22 alumnes han realitzat pràctiques no laborals amb la col·laboració de 19 empreses de Girona i Salt.

Aquest any es va contractar una tècnica de promoció d’empreses per incentivar a empresaris i persones autònomes a la contractació de joves del programa. Com a resultat, fins ara s’han formalitzat 19 contractes amb empreses de la comarca del Gironès.

Cal destacar que gràcies a la formació professionalitzadora, l’acompanyament continu i la possibilitat de fer pràctiques, 7 joves han trobat la seva primera feina i 8 joves tenen contractes dins del marc del Programa JPO, és a dir, amb contractes de 6 mesos o més amb incentius per a les empreses col·laboradores, combatent així els contractes de curta durada.

Joves per l’ocupació és un programa adreçat a joves de 16 a 25 anys, el qual inclou formació professionalitzadora en un àmbit, pràctiques formatives en un entorn laboral, formació per a l’obtenció del títol de graduat en ESO i l’acompanyament per part de les tutores del programa en el procés de recerca de feina.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa “Joves per l’ocupació” regulat per l’Ordre EMO/251/2014, modificada per l’Ordre EMO/254/2015.​

Latest Posts

spot_img

un xic de tot