Els quatre concerts s’han programat per el divendres 15 de juny i el dissabte 16 de juny i tots seran gratuïts

L’Espai Gironès s’avançarà a la celebració del Dia Internacional de la Música amb la segona edició de l’Espai Unplugged, dues jornades de música en directe que es duran a terme el proper divendres 15 de juny i dissabte 16 de juny a les instal.lacions del Centre Comercial. En total s’han programat quatre actuacions musicals d’artistes catalans i totes seran gratuïtes. Així, el divendres 15 de juny, a les 19h, hi haurà un concert del cantautor Ebrenc Joan Rovira. Rovira, que va ser l’artista revelació dels premis Enderrock 2016 per votació popular, és un festa-autor que combina la música festiva amb la música més personal. I a les 20h, també el divendres 15 de juny, serà el torn de Paula Valls. La jove de Manlleu és considerada una de les veus catalanes del jazz amb més projecció del moment.

El dissabte 16 de juny, a les 19h, Mazoni pujarà a l’escenari de l’Espai Gironès per oferir, entre d’altres, temes del seu darrer treball “Carn, os i tot inclòs” que va ser escollit millor disc gironí del 2017 a través d’una votació popular.

I finalment, Beth serà l’encarregada de cloure dissabte 16 de juny, a les 20h, la segona edició de l’Espai Unplugged. La cantant de Súria que es va fer popular arran de la seva participació en l’edició de 2002 d’Operación Triunfo , oferirà un concert amb temes propis i versions.

Totes les actuacions tindran lloc en un espai que s’ha reservat a la planta principal del Centre Comercial.

ESPAI GIRONÈS

Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’ excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sportzone, JD Sports, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

MULTI SPAIN MANAGEMENT  

Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re-comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats.

Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l’actualitat és propietari i / o gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s’ubiquen.

Multi és propietari i / o gestiona 130 centres comercials, que reben 400 milions de visitants cada any, que gasten una quantitat estimada de 4.000 milions d’euros en més de 6.000 botigues, restaurants i zones d’oci en més de 2.000.000 m² SBA. Multi compta amb més de 650 professionals qualificats, que presten serveis de qualitat altament especialitzats en 14 països europeus, inclosa Turquia (on és la major empresa propietària i de gestió de centres comercials). Multi disposa d’un estudi d’arquitectura, T&T Design, que dissenya tots els conceptes arquitectònics i de desenvolupament urbanístic del grup amb un segell únic. Des de la seva fundació el 1982, els seus projectes han estat reconeguts internacionalment per la seva naturalesa innovadora, qualitat arquitectònica, sostenibilitat i profunda sensibilitat pels entorns locals treballant constantment en la gestió d’estratègies ambientals per reforçar la seva política de sostenibilitat incrementant l’ecoeficiència dels projectes.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí