Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Taller ‘Pràctiques de l’estupefacció’ amb Societat Doctor Alonso

Taller ‘Pràctiques de l’estupefacció’ amb Societat Doctor Alonso

Esdeveniment del Canal.

El començament d’Hospital de campo procedeix d’una sensació: la sensació, particular i compartida alhora, que tots estem malalts. Quan ens preguntem per la naturalesa de les malalties que arrosseguem, i que apareixen tant als nostres cossos com a les nostres psiques, es dibuixa un sòl o una mena de tret en comú. Ho podríem definir com el rastre de l’abandó de la dimensió subjectiva de la nostra existència corporal.

En aquest laboratori treballarem al voltant dels eixos dramatúrgics clau del procés, la idea de què és dolent, la idea del desdoblament i la relació entre el pacient i el que cura. A Hospital de campo practicarem amb els titelles com a mediadors en aquest diàleg entre el pacient i el principi actiu que el guareix. Un dispositiu en què un “objecte” cura un “subjecte”. Usant la sorpresa per despistar la malaltia. A partir d’aquestes premisses practicarem el joc del desdoblament a través de la marioneta generant noves performances per tractar les nostres malalties.

Una activitat oberta a qualsevol persona interessada en el fet performatiu i els llenguatges escènics i per a tot aquell relacionat i amb interessos en el món de la curació i les cures. No cal cap experiència prèvia. Obert a totes les edats.

Una activitat impartida per la companyia resident Societat Doctor Alonso.

Data: 2024-07-22 19:00:00

[+] Enllaç

Latest Posts

spot_img

un xic de tot