Divendres, desembre 8, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Inauguració de l’Escola Gegant del Rec: Un nou capítol educatiu a Salt

La nova Escola Gegant del Rec obre les seves portes aquest dissabte amb una celebració plena de cultura i comunitat

Salt es prepara per a un esdeveniment històric aquest proper dissabte 11 de novembre amb la inauguració (oberta al públic) de l’Escola Gegant del Rec, una jornada festiva que promet estar carregada d’activitats culturals, música i l’esperit de comunitat que caracteritza la vila de Salt.

Després d’una esperada renovació, l’escola obre les seves portes per mostrar a les Saltenques, Saltencs i qualsevol visitants les noves instal·lacions. Aquesta és una oportunitat única per a veure de primera mà la transformació de l’Escola Gegant del Rec i participar en un dia ple d’activitats.

Programa d’Inauguració de l’Escola del Gegant del Rec

  • 09:45h – Obertura de portes: Benvinguda als assistents.
  • 10:00h – Parlaments inaugurals: Amb la presència destacada de Pili Alonso de l’AFA, el regidor Adrià Martín i ex-alumnes de l’escola, que compartiran les seves perspectives i emocions en aquesta nova etapa.
  • 10:30h – Visites guiades i activitats culturals: Un recorregut per les noves aules i espais, acompanyat d’activitats que reflexen l’esperit educatiu i innovador de l’escola.
  • 12:30h – Actuació musical de Rikus: Un interludi musical per gaudir de l’art local i celebrar la cultura de la comunitat.

El dia també comptarà amb un servei de bar i piscolabis perquè els assistents puguin socialitzar i gaudir de l’ambient festiu.

Aquesta celebració compta amb la col·laboració especial dels Gegants de Salt, Zona Olé, ConArte Internacional, els Diables d’en Pere Botero, els Marrecs de Salt i la Banda del Rec, entitats que s’uneixen per fer d’aquesta inauguració un record inoblidable per a tota la família.

Convidem a tots els ciutadans de Salt i visitants a ser part d’aquesta jornada cultural i comunitària. Veniu a conèixer l’Escola Gegant del Rec.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot