Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

La 7a Edició de Globasket a Lloret de Mar

La 7a Edició de Globasket reunirà a Lloret de Mar 194 equips de 26 païssos diferents

Del 24 de març al 5 d’abril gairebé 3.000 atletes s’allotjaran al municipi selvatà en el  marc d’una nova edició d’aquest torneig que enguany també vol conscienciar sobre  el consum d’aigua a les instal·lacions esportives 

La 7a edició del Globasket reunirà a Lloret de Mar 194 equips de 26 països diferents entre  el 24 de març i el 5 d’abril. Aquest torneig, que s’ha consolidat com un dels més destacats  del territori català, congregarà 2.400 d’atletes que comparteixen una passió en comú: el  bàsquet. Amb l’esport com a eina vehicular, joves atletes d’edats compreses entre els 11 i els  18 anys competiran en diferents categories alhora que participaran en activitats culturals.  

Les comarques de la Selva i el Baix Empordà acolliran l’estada i els partits dels esportistes  que, amb seu a Lloret de Mar, es desplaçaran també a Arbúcies, Tossa de Mar, Sils, Vilobí  d’Onyar i Santa Cristina d’Aro per jugar els partits. Tota la competició es podrà seguir en  directe a través del canal de Twitch (@globasket2) del torneig i també es podrà fer el  seguiment del dia a dia de la competició a través de l’aplicació de Globasket (disponible  per a Android i Apple). 

Conscienciant sobre la sequera i la reducció del plàstic 

A Globasket creiem que l’esport és també una eina de transformació social, i per aquest motiu  no podem ignorar la situació de sequera extrema que viu Catalunya aquests mesos. Amb això  en ment i amb la voluntat de conscienciar també sobre la reducció dels plàstics d’un sol ús,  enguany —i gràcies al patrocini de Caixabank— el torneig eliminarà les ampolles de plàstic i  les substituirà per cantimplores. L’objectiu d’aquesta acció és que els atletes es  responsabilitzin i facin un ús responsable del consum d’aigua. 

Aquest pas conjunt fet entre CaixaBank i Globasket pretén educar als joves sobre la  importància de reduir els plàstics i fer un ús responsable de l’aigua que s’utilitza durant el  torneig. Pretenem fomentar una mentalitat solidària amb la situació que viu l’entorn i  sostenible, animant a tots els participants a posar un granet de sorra de la seva part amb  l’objectiu de preservar aquest preuat recurs per construir un torneig més responsable i més  respectuós.  

Globasket, un torneig consolidat  

Els tornejos de Globasket van començar l’any 2016 amb la voluntat de combinar la formació  del bàsquet amateur amb la interculturalitat. Per fer-ho, el territori gironí, ha sigut un aliat  indispensable. Al llarg d’aquestes sis edicions, el torneig ha vist passar milers d’atletes en edats formatives que han viscut a la província de Girona una estada memorable que els ha  permès descobrir un nou indret, conèixer altres cultures i posar-se a prova davant equips de  les seves categories però de països d’arreu del móni endinsant-se en noves filosofies de  bàsquet.  

Tot plegat ho han pogut fer en un indret immillorable: la província de Girona. Gràcies a la gran  capacitat d’oferta hotelera de Lloret de Mar, els equips també poden gaudir d’activitats  culturals que els permeten crear vincles i teixir aliances promovent els valors de l’esport. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot