Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Presentació Jordi Viñas com a candidat a l’alcaldia de Salt

Jordi Viñas: «Tinc tota la il·lusió i la determinació per consolidar el projecte iniciat fa 4 anys» 

El candidat d’Esquerra Republicana a Salt destaca que compta «amb un gran equip humà per consolidar el projecte iniciat fa 4 anys, amb humilitat, treball i diàleg».

«El nostre és un projecte col·lectiu on necessitem sumar molta més gent. Els projectes tenen sentit si són compartits entre tots»

«La reducció del deute en un 64% avala la capacitat de gestió i obre la porta a poder fer per fi les millores necessàries per Salt»

Oriol Junqueras afirma en una carta dirigida al candidat que «a Salt hemde saber alçar una força democràtica i republicana, al servei dels seus veïns ide les seves necessitats. Salt és el reflex de Catalunya i la seva pluralitat,d’aquesta diversitat, de treball per la justícia social i llibertat, de lacohesió i la integració»

El candidat a l’alcaldia d’Esquerra Republicana a Salt, Jordi Viñas, ha destacat durant la seva presentació a l’auditori de la Coma Cros que es presenta  «amb tota la il·lusió i la determinació per consolidar el projecte iniciat fa 4 anys».

https://twitter.com/MIQUELLARA/status/1089875385381281794

Viñas ha remarcat quecompta per fer-ho possible «amb un gran equip humà ».

«Durant aquests quatre anys ho hem donat tot, hem sacsejat Salt des de tots els àmbits,  i tenim la força i la il·lusió de donar encara més,  perquè ens estimem Salt i volem seguir treballant per millorar la qualitat de vida de la seva gent», ha afegit.

El candidat d’Esquerra ha afirmat que la reducció del deute en un 64% avala la capacitat de gestió i obre la porta a poder fer per fi les millores necessàries per Salt: «Ens trobem en un punt d’inflexió després de 4 anys de treball per poder deixar enrere l’herència del deute que arrossegava el consistori. Ara podem mirar al futur amb il·lusió i planificar una ciutat amb una mirada a llarg termini».

El projecte d’Esquerra Republicana a Salt s’ha centrat des del primer moment en estar al costat de les persones, escoltar-les i atendre les seves necessitats. Amb aquesta línia de treball – ha dit Viñas- s’han obert els dos primers locals de barri a la ciutat, s’ha posat en funcionament la nova línia L9 de bus que connecta Salt i la UdG directament i s’ha impulsat una subvenció del 40% a la T-Mes per als joves estudiants.

Un dels eixos de govern durant aquest mandat ha estat l’educació. El candidat ha destacat la importància d’haver desbloquejat la construcció de l’escola del Gegant del Rec i l’aprovació del Pla Educatiu de Salt, juntament amb la resta de comunitat educativa, que per a aquest any 2019 ja compta amb un pressupost de 80.000€.

«Només entenem l’acció política des del consens i el diàleg. Ens sentim orgullosos d’aquesta pau social i política, perquè ens permet treballar mirant el futur, ens permet treballar serenament ,amb la mirada llarga. Nosaltres hem vingut a construir» ha explicat Viñas.

Viñas encara la nova legislatura amb l’optimisme que ofereix l’oportunitat que representa el sector sud per a la ciutat, tant a nivell econòmic com social, i ha apel·lat a la necessitat de ser generosos i entomar aquesta oportunitat amb una visió d’àrea metropolitana «perquè creiem que el que és bo per Salt ho és també pel territori i per els nostres veïns i veïnes».

«Hem posat les bases del projecte que vam engegar , ara entre tots tenim l’oportunitat de fer-lo créixer. Em sento amb tota la força i il·lusió per tirar-lo endavant , i sé que no ho faré sol perquè tinc el millor equip, el millor grup humà per fer-ho possible. Amb la suma de tots estic convençut que el farem realitat» ha conclòs el candidat d’Esquerra Republicana a Salt, Jordi Viñas.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot