Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Les rebaixes d’estiu a l’Espai Gironès arriben a descomptes de fins al 70%

Totes les botigues del Centre Comercial estaran obertes aquest diumenge 5 de juliol fins les 10 de la nit

L’Espai Petits reobre demà i els Odeón Multicines ja estan en servei des del 26 de juny, amb entrades a preus especials

La campanya de rebaixes a l’Espai Gironès ja està en marxa i tots els establiments estaran oberts aquest diumenge 5 de juliol fins les 22:00h. A les botigues hi ha una àmplia oferta de gran qualitat que es pot adquirir amb  descomptes molt importants en els preus, que se situen majoritàriament entre el 50% i el 70%. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, afirma que “tot i el context actual estem molt contents de la confiança dels clients i convençuts que serà una bona campanya. “És una gran oportunitat per fer compres de plena temporada amb grans descomptes”, destaca el gerent de l’Espai. 

El centre comercial posa en marxa de nou l’Espai Petits, que reobre demà 1 de juliol amb horari d’estiu: totes les tardes de 17:30 a 20:00h, i els dissabtes i festius també en horari de matins de les 11:30 a les 14:30h. Aquest espai es posa en marxa amb les màximes garanties d’higiene i seguretat i amb ràtios d’ocupació reduïdes. L’Espai Petits és un servei molt utilitzat pels clients de l’Espai Gironès, ja que les famílies hi poden deixar la mainada de 4 a 10 anys mentre fan les compres i gaudeixen de les instal·lacions. L’Espai Petits ofereix activitats molt diverses i educatives pels nens i nenes. 

El centre comercial també torna a disposar de l’oferta de cinema. Els Odeón Multicines van reobrir totes les sales el divendres 26 de juny i estan en ple funcionament tots els dies de la setmana. A més a més, fins al 9 de juliol ofereixen preus especials en la compra de les entrades. Es poden adquirir per 5€ a taquilla i per 2,90€ a través de la pàgina web i aplicació mòbil dels Odeón Multicines. Per a aquest juliol s’oferiran pel·lícules d’estrena destacades.    

L’Espai Gironès va reobrir el 2 de juny amb les màximes garanties d’higiene i seguretat. Fins ara hi hagut una afluència constant de compradors i s’han respectat totes les mesures obligades, d’ús de mascareta, límits d’aforament i les mesures establertes perquè la compra sigui segura i a la vegada agradable i satisfactòria. Al centre comercial hi treballen unes 800 persones.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot