Dijous, maig 30, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Tito Dalmau

documentEl 25 de juliol de 1982 el jugador del Club de Futbol Salt es retirava del futbol de competició amb només 28 anys, però després de portar més de 19 anys jugant a les files del Salt.

Havia començat a jugar a futbol als 9 anys quan va entrar en els equips infantils del CF Salt i ja s’hi va quedar per sempre passant per les diverses categories i defensant la samarreta blanca de l’equip. Dels 19 anys que va estar en actiu, només durant mitja temporada no va jugar amb el Salt degut a que el feien jugar en el segon equip, el dels aficionats, i ell no hi va estar d’acord i el van cedir a la UE Coma Cros.

document3 - Còpia (2)

La màxima categoria en la que va jugar va ser en Primera Regional i tot i que, en ocasions, va tenir ofertes interessants, ell va preferir quedar-se en el Salt “perquè el poble sempre m’ha tirat”, declarava en una entrevista. Potser per això, per aquesta fidelitat, el 25 de juliol de 1982 li van retre un merescut homenatge amb un partit contra el Girona. El resultat no va ser satisfactori pel Salt (0-3), però l’important del dia no era tan el resultat com l’homenatge que li feia l’equip i l’afició del Salt al jugador que més temps va estar entre les seves files, Josep “Tito” Dalmau.

document3 - Còpia - Còpia(Nota: Les imatges són dels diaris Los Sitios de Girona i El Punt, edicions 1982/07/23 i 27)

Arxiu Municipal de Saltинтернеттур мцхету

Latest Posts

spot_img

un xic de tot