Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Salt es bolca amb La Marató de TV3

Salt es bolca amb La Marató de TV3 amb una vintena d’activitats esportives

  • La zona esportiva del Pla de Salt acollirà les activitats en nou espais diferents.
  • Els actes finalitzaran amb una foto àrea gegant de grup.

Salt es bolcarà un any més aquest diumenge amb La Marató de TV3 amb diverses activitats per recaptar fons en benefici d’estudis per la lluita contra el càncer.

Els actes, que se celebraran a la zona esportiva de 9 a 13 hores, es realitzaran en nou espais diferents on s’hi celebraran una vintena d’activitats esportives com bàsquet, caiac polo, botxes, zumba, voleibol platja, futbol, marxa nòrdica, natació o una exhibició de patinatge artístic entre moltes altres activitats. Totes les activitats estaran organitzades i dinamitzades amb el suport d’entitats de la ciutat que un any més faran possible aquesta gran jornada a Salt.

Pels més petits també hi haurà un espai amb activitats pels nens i les nenes i s’acabarà amb una gran foto de família i una batucada.

Durant la jornada, també hi seran presents les entitats de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer i l’Oncolliga i personal sanitari del CAP de Salt que farà sensibilització sobre la malaltia i donaran consells per prevenir-la.

Els actes de La Marató a Salt estan coorganitzats per la Generalitat de Catalunya a Girona, L’Escola Universitària EUSES i l’Ajuntament de Salt.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot