Dimecres, setembre 27, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Què passa a Salt? Entrevista a Jordi Àlvarez

Què passa a Salt? Entrevista Jordi Àlvarez, president Comissió de Festes

De bon rotllo amb Jordi Álvarez

Com ja sabeu tots els que aneu seguin el Que passa a Salt, pretenem ser un espai en el que donem veu a tots els col·lectius i persones que treballen per la nostra vila. Sempre tindrem un esperit reivindicatiu, no només per Salt, intentant aportar el nostre granet de sorra per millorar aquest món.

D’una cosa que estic segur és que ens agrada la festa, pero moltes vegades no coneixem a les persones que fan posible el gaudir del esbarjo. Per això en la edició del programa d’avui ens ha acompanyat Jordi Álvarez, el nou president de la comissió de festes de Salt.

La entrevista no ha pogut ser en directe i ahir dimecres vint de novembre ens vam desplaçar al local de la comissió de reis, espai que comparteixen.

En Jordi és un saltenc de tota la vida, té la seva feina i el seu temps lliure el dedica a la comissió de festes, un somni que ell confessa que ha tingut desde petit. Hem fet balanç de totes les activitats que s’han anat fent durant aquests anys i de com es volen enfocar les futures festes.

D’una cosa podem estar segurs, tot i les dificultats que puguin venir aquesta nova junta té il·lusió en continuar amenitzant Salt i sobretot adaptar-se a la nostra diversitat.

David Abad

Escolta Tota la Entrevista! 

Info Comissió de Festes de Salt

cfestessalt@gmail.com

Segueix-nos al Facebook

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot