Dimecres, setembre 27, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Segona edició dels Concerts a Cegues

Aquesta tardor tornen els Concerts a Cegues i ho fan amb més força, més concerts i més espais. Després de l’èxit de la primera edició, que va aconseguir una ocupació del 85% i va penjar el cartell de ‘sold out’ en 5 dels 7 concerts, aquest 2020 el festival fa un pas més i, malgrat la complicada situació actual, proposa 9 concerts en 6 espais diferents de la ciutat.

Entre el 7 de novembre i el 12 de desembre viurem sis dissabtes únics al claustre de Sant Pere de Galligants, la terrassa del Museu d’Història, els Banys Àrabs, la Capella de Sant Jaume, la Fundació Valvi i el Foment. Tots els concerts tindran un aforament extremadament reduït, així que si no us ho voleu perdre no us adormiu!

El festival mantindrà l’essència amb què va ser ideat, amb el format sorpresa com a element vertebrador. Entenem els Concerts a Cegues com un joc en què nosaltres marquem un dia, un lloc i una hora i desafiem al públic a ser-hi per descobrir un artista que no us podem anunciar.

D’aquesta manera busquem incentivar la curiositat del públic, animant-lo a descobrir noves propostes o, qui sap, obsequiant-lo amb un concert únic d’algun artista que ja conegui. Tot això, amb un format absolutament intimista, limitat a poques desenes de persones i sense escenari ni equip de so. Volem teixir un diàleg horitzontal entre públic i músics, eliminant qualsevol barrera i convertint cada concert en una trobada que aconsegueixi establir una relació molt més propera i intensa de la que es genera als concerts tradicionals.

Concerts a Cegues

[+] Entrades ja a la venda!

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot