Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Salt: Una ciutat, milers d’històries

Salt presenta una campanya per mostrar l’ànima i  les potencialitats de la ciutat a partir d’històries de  saltencs i saltenques referents en diversos àmbits 

La proposta que s’ha presentat aquest dilluns 10 de maig porta per nom Salt: Una ciutat, milers d’històries 

S’allargarà durant dos mesos i s’exhibirà en diversos formats i per canals diferents  

Salt: Una ciutat, milers d’històries. Aquest és el nom de la campanya que s’ha presentat  aquest dilluns 10 de maig a El Canal i que s’allargarà durant els propers dos mesos, fins  pocs dies abans de la Festa Major. La proposta neix amb l’objectiu de mostrar l’ànima i les  potencialitats de la ciutat a partir dels testimonis personals de saltencs i saltenques referents  en diversos àmbits. 

La campanya s’anirà posant en marxa durant els propers dies en diversos formats gràfics  (anuncis, tòtems publicitaris, marquesines de bus) i audiovisuals, prestant una especial  atenció a la difusió a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Salt. En aquest sentit  s’ha dissenyat una web específica per a la campanya (www.viusalt.cat/histories/) on, a mida  que cada setmana es presenti una història, es podrà recuperar en aquesta pàgina. 

Salt una ciutat amb milers d'històries

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que “es tracta d’una ambiciosa campanya que ens  permetrà mostrar les potencialitats i el talent que hi ha a la ciutat i que, vinculat a  molts àmbits i espais diferents, volem donar a conèixer arreu”. 

“Massa sovint, inclús entre els saltencs i saltenques, el dia a dia ens fa perdre la  perspectiva de les nostres fortaleses i que, quan ens aturem, ens adonem que n’hem  d’estar orgullosos. L’ànima de Salt és un tresor que cal conrear, preservar i fer créixer  entre tots i totes”, afegeix Viñas. 

A partir de la propera setmana s’aniran mostrant les nou històries que permetran descobrir  històries de superació i somnis personals al mateix temps que s’estableix un lligam estret  entre aquests testimonis i diferents espais de Salt. 

Els nou protagonistes de les històries són:  

  • Makady Jammeh.- Ballarina 
  • Quim Fontané.- Campió del Món de Kayak Freestyle 
  • Alba Casals.- Impulsora de projectes vinculats a la sostenibilitat i educació
  • Lluís Costa.- Músic i productor musical 
  • Serena Formiglio.- Emprenedora del sector de la restauració 
  • Eddy Kelele.- Fotoperiodista 
  • Yasmine Koubghi Sbai.- Emprenedora del sector del tèxtil 
  • Joan Mateu.- Artista  
  • Nuri Mancebo.- Cantant 

Cada història explicada en diferents formats audiovisuals acabarà amb una promoció a  través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Salt vinculada amb cada personatge. 

Aposta per la participació 

Un cop la campanya estigui en marxa també s’incentivarà als saltencs i saltenques per tal  que expliquin la seva pròpia història i, a través de la web i de les xarxes socials de  l’Ajuntament, compartir-la i anar formant el retrat de la ciutat. Durant els pròxims dies es  donarà més informació sobre com dur a terme aquesta aportació, a través de quins canals i  formats.

Històries de Salt

1. Històries de Salt – Makady Jammeh

2.- Històries de Salt – Quim Fontané

3.- Històries de Salt – Yasmina Koubghi

Latest Posts

spot_img

un xic de tot