Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Em preocupa el PSC de Salt

A LA DRETA, NO ÉS NO.

Per Wilder Palacio

Al ple del passat 24 d’octubre, vaig viure una situació molt estranya per mi encara, PSC Salt fent pinya amb CiU de Salt. De fet el Diari de Girona ho titulava com: CiU i PSC, «l’estranya parella» de Salt

Ja ho vaig dir al ple del dilluns dirigint-me al PSC de Salt: “el seu camí amb la dreta ha acabat, recordi d’on venen, recordi que va votar en contra de totes les mesures socials que vostès van proposar al mandat anterior, i recordi qui va tombar totes aquelles propostes [CiU + els trànsfugues, és clar], no us deixeu portar pels somriures esporàdics i per l’acceptació utilitarista. Teniu més coincidències amb les esquerres en el desenvolupament del model de ciutat, que amb la dreta…. espero”. I afegeixo ara que hi penso: amb l’extrema dreta. Amb qui també van fer campanya pel “sí” al desenvolupament del sector sud.

Aquelles paraules van fer que més d’una cara dels regidors es descompongués.

No poso en dubte que el PSC Salt és prou madur políticament com per no deixar-se portar per la defensa de les seves sigles, o per la complicitat i buen rollito del grup d’Unió. Sé que el PSC és necessaris per tirar endavant les polítiques d’esquerres al municipi, per aprovar per exemple, les taxes als bancs pels tràmits administratius dels pisos buits que es proposen. O també per aprovar l’augment de les taxes pels caixers dels bancs que Canviem Salt proposa.

Sincerament, sé que no es deixará portar pel grup imaginari dels del “sí” a la consulta, grup que per cert JA NO existeix. M’explico: IPS-CUP, ERC, PSC i nosaltres mateixos vam signar un pacte on deia: “el resultat de la consulta serà vinculant per als grups sota signants, que votaran en conseqüència en els plens”.

Nosaltres mantenim la nostra paraula, i treballarem per complir aquest mandat democràtic dels que van participar en la consulta. Incorporarem tots els matisos que considerem per denunciar irregularitats si es dóna el cas, i per evitar totes les experiències de bombolles immobiliàries que el poble de Salt i molts altres ja coneixem de sobres.

Em preocupa, i espero que votin contra el camuflatge polític, i que continuïn la senda del PSC a l’Estat anant sí o sí, contra la dreta.

 

img_0380

A LA DRETA NO ÉS NO.

[+] FONT: https://wilderpalaciopi.wordpress.com/

Latest Posts

spot_img

un xic de tot