Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès incorporarà a la seva oferta comercial una botiga Samsung by Phone House

Serà la segona botiga que obri a la demarcació i entrarà en funcionament el mes d’abril

L’Espai Gironès ha firmat un acord amb Phone House per tal que el Centre Comercial incorpori una  botiga Samsung Experience by Phone House a la seva oferta. El nou establiment de Phone House, que entrarà en funcionament el mes d’abril, estarà situat a la planta principal en un espai de 120 m2 i serà la segona botiga que Phone House inaugurarà a la demarcació de Girona.

A la nova botiga, Phone House oferirà als seus clients l’experiència real d’ús dels productes Samsung (dispositius, smartphones, tablets i accessoris); i també tots els seus serveis de reparació, formació i assegurances per a mòbils, entre altres.

La companyia ha decidit apostar per l’Espai Gironès per la seva bona trajectòria i les possibilitats que ofereix a l’hora d’expandir els productes a la resta de la província de Girona.

La signatura d’aquest contracte s’emmarca dins del procés d’incorporació de marques de primer nivell a l’Espai Gironès, com ja es va fer durant el segon semestre de l’any passat amb les obertures de Fnac, Desigual, Snipes, Pandora o les ampliacions de Konig i Calzedonia, entre altres establiments.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot