Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Jaume Masana, Director General de Catalunya de la Fundació Bancària “La Caixa”, ha visitat les instal·lacions del Mas Mota

Jaume Masana, Director General de Catalunya de la Fundació Bancària “La Caixa”, va visitar ahir les instal·lacions del Mas Mota i es va entrevistar amb l’alcalde de Salt i responsables de la Fundación Atenea.

La Fundación Atenea es va presentar a la convocatòria de la Fundació Bancària “La Caixa” en la modalitat “Lluita contra la pobresa infantil i la exclusió social 2018” per formar part del projecte “Juguem?” i poder continuar realitzant diverses accions a l’espai públic del municipi de Salt. Gràcies a la subvenció obtinguda s’han pogut obrir noves branques que complementin i donin més dimensió al projecte, amb un “Juguem? Itinerant” i amb la reactivació de la Xarxa d’Esplai Juguem així com per realitzar algunes actuacions en efemèrides puntuals.

El programa “Juguem?” s’ha consolidat a Salt gràcies a la ferma aposta de l’actual equip de govern, que ha incrementat les aportacions de fons propis a un projecte que fa 3 anys depenia bàsicament de subvencions externes i que actualment compta amb més de 100.000€ de recursos propis, garantint-ne la continuïtat. Un projecte que cada vegada cobreix més places i patis d’escola, alhora que es garanteixen les activitats extraescolars.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot