Jaume Masana, Director General de Catalunya de la Fundació Bancària “La Caixa”, va visitar ahir les instal·lacions del Mas Mota i es va entrevistar amb l’alcalde de Salt i responsables de la Fundación Atenea.

La Fundación Atenea es va presentar a la convocatòria de la Fundació Bancària “La Caixa” en la modalitat “Lluita contra la pobresa infantil i la exclusió social 2018” per formar part del projecte “Juguem?” i poder continuar realitzant diverses accions a l’espai públic del municipi de Salt. Gràcies a la subvenció obtinguda s’han pogut obrir noves branques que complementin i donin més dimensió al projecte, amb un “Juguem? Itinerant” i amb la reactivació de la Xarxa d’Esplai Juguem així com per realitzar algunes actuacions en efemèrides puntuals.

El programa “Juguem?” s’ha consolidat a Salt gràcies a la ferma aposta de l’actual equip de govern, que ha incrementat les aportacions de fons propis a un projecte que fa 3 anys depenia bàsicament de subvencions externes i que actualment compta amb més de 100.000€ de recursos propis, garantint-ne la continuïtat. Un projecte que cada vegada cobreix més places i patis d’escola, alhora que es garanteixen les activitats extraescolars.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí