Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Ajuntament de Salt amplia l’abast el programa “Invulnerables”

L’Ajuntament de Salt amplia l’abast el programa “Invulnerables”

Als projectes ja existents del Futbol Net i Pro-Infancia s’hi afegeix ara el projecte Incorpora.

Aquest matí a l’Ajuntament de Salt s’ha dut a terme la reunió per ampliar l’abast del programa Invulnerables a Salt. El programa està format pels projectes de Caixa Pro-Infancia , Incorpora , Futbol Net i  la col·laboració de la  Fundació Rosa Oriol (impulsada per Sor Lucía Caram). El programa ajuda una cinquantena de famílies de Salt, amb l’objectiu principal d’igualar les oportunitats dels infants, joves i famílies amb risc d’exclusió social.

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, destaca “la importància” que té per al municipi formar part d’aquest programa, i ha manifestat que “Aquest programa complementa i ajuda a consolidar les polítiques socials que des de fa anys es fan a Salt”. El programa té al darrere el suport d’entitats de tant de pes com la Fundació Obra Social La Caixa, la Fundació del FC Barcelona i la Fundació Rosa Oriol, a més del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.

Per la seva banda el regidor de Serveis Social, Ferran Burch, valorava positivament la implementació del projecte Invulnerables a Salt.Després de l’experiència del primer any, estem molt satisfets de com ha funcionat la iniciativa i dels resultats obtinguts i esperem poder consolidar aquesta col·laboració entre administracions i entitats del tercer sector com ara Càritas (coordinadora del projecte Pro-Infància)“  ha manifestat el regidor.

El projecte Invulnerables es fa a diversos municipis catalans i busca la implicació d’entitats de cada territori. A Salt, la coordinadora del programa és Càritas. Entre els reptes del projecte destaca aconseguir desenvolupar el potencial màxim de cada jove i treballar en xarxa amb tots els agents del territori: privats i públics, a més del principal objectiu com és arribar a la igualtat d’oportunitats.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot