Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Ajuntament de Salt actualitza el cens dels guals del municipi

L’Ajuntament de Salt actualitza el cens dels guals del municipi

Durant la revisió s’han detectat més de 350 incidències

L’Ajuntament de Salt va iniciar durant el darrer trimestre del 2017 una revisió de tot el municipi per actualitzar l’estat del cens dels guals i de les entrades i sortides de vehicles. El cens actual feia més de 10 anys que no s’actualitzava i darrerament s’havien detectat diverses incidències que varen posar de manifest les discrepàncies entre la realitat del municipi i les dades censals. Les tasques d’inspecció que varen durar diversos mesos es varen encarregar a una empresa externa tot i que es varen coordinar des de l’àrea de recaptació i urbanisme a través del geoportal del consistori.

A partir de les dades obtingudes durant tot el procés i de les dades ja existents de l’oficina de recaptació municipal s’han detectat inicialment 359 casos que no tributaven correctament. La setmana passada es varen començar a enviar les cartes a tots els veïns del municipi per comunicar la incidència detectada en una carta informativa. A data d’avui ja s’han enviat més de 250 cartes i s’estan analitzant la resta de casos, que durant els propers 15 dies quedaran resolts.

Aquells veïns que rebin la carta i considerin que es tracta d’un error poden presentar al.legacions a l’Ajuntament de Salt per poder analitzar-ne els motius.

Actualment al municipi de Salt hi ha 2.402 guals i sortides de vehicles registrats, quantitat que podria augmentar més d’un 10% si es confirmen les dades obtingudes durant les inspeccions.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot