Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Targetes de transport per a Joves a Salt

L’Ajuntament de Salt inverteix 10.000 euros en targetes de transport per a Joves

El consistori està estudiant les fórmules per implementar bonificacions a partir del mes d’Abril de 2018

L’Ajuntament de Salt està portant a terme un estudi per valorar diferents opcions que han de permetre bonificar el transport públic als joves de Salt a partir del proper mes d’Abril 2018. L’ajuntament amb aquestes bonificacions pretén fomentar el transport públic entre els joves i facilitar la mobilitat amb Girona, que és on es concentren la majoria de desplaçaments dels joves de Salt. En aquesta idea de facilitar la mobilitat s’està treballant amb ATM per tal de valorar la possibilitat d’establir canvis de recorregut de la línia 4 o bé estudiar l’opció d’establir una línia nova que connectés el municipi amb la zona Universitària de Girona i els estudis de grau a Montilivi.

Actualment a Salt hi ha 3000 joves amb edats compreses entre els 18 i els 25 anys, dels quals pràcticament 300 cursen estudis a la Universitat de Girona , a més a més hi ha una mitjana de 70 alumnes Saltencs a Institut de Montilivi.

Per altra Banda des del consistori s’està treballant per establir un punt de venda de títols ATM a l’oficina de promoció de la ciutat al Passeig Ciutat de Girona que ha de permetre millorar l’atenció als Majors de 65 anys i també s’han iniciat converses amb l’empresa concessionària de les línies L3 i L4 per redefinir les actuals targetes per a jubilats modalitat A i B i Salt+GRAN per a unificar-les en un sol títol.

Tot plegat amb l’objectiu d’adaptar les noves necessitats dels Saltencs i millorar la mobilitat i fomentar l’ús del transport públic.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot