El Festival Internacional del Circ a l’Espai Gironès

L’espectacle gratuït del Festival Internacional del Circ de Girona, a L’Espai Gironès, ha estat un gran èxit, amb centenars d’assistents, i ha permès acostar el circ de gran qualitat al públic del centre comercial. Aquest esdeveniment, que ha mostrat com serà aquest espectacle d’èxit mundial, es vadur a terme dissabte a la Plaça del Foc de l’Espai en dues funcions, una a les 12h i l’altra a les 18h. L’espectacle va anar a càrrec d’alguns dels artistes que actuaran en la propera edició del Festival que se celebrarà a Girona del 14al 19 de febrer: Marionettes Dream (Mongòlia),Pepe Jardim (Brasil), Martínez Brothers (Colòmbia-Japó) i National Circus of Pyongyang (Corea del Nord).

A més, el Centre Comercial ha regalat 40 entrades per al Festival Internacional del Circ. Les invitacions són vàlides per a les funcions del dijous 14 de febrer a les 20:30h o del divendres 15 de febrer a les 17:30h , segons la disponibilitat.

És la primera vegada que l’Espai Gironès col·labora amb el Festival Internacional del Circ, que és l’únic que hi ha a Catalunya i a l’Estat i un dels cinc més importants del món. El Centre Comercial destaca la contribució d’aquest Festival a la cultura gironina.

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança. I la col·laboració amb el Festival Internacional del Circ s’emmarca en aquesta filosofia.

Article anteriorMés de 4.000 participants en RUN4CANCER
Article següent182 alumnes en la UNED Sènior

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí