Diumenge, març 26, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

La Última

Gran èxit de l’espectacle del Festival Internacional del Circ a l’Espai Gironès

El Festival Internacional del Circ a l’Espai Gironès

L’espectacle gratuït del Festival Internacional del Circ de Girona, a L’Espai Gironès, ha estat un gran èxit, amb centenars d’assistents, i ha permès acostar el circ de gran qualitat al públic del centre comercial. Aquest esdeveniment, que ha mostrat com serà aquest espectacle d’èxit mundial, es vadur a terme dissabte a la Plaça del Foc de l’Espai en dues funcions, una a les 12h i l’altra a les 18h. L’espectacle va anar a càrrec d’alguns dels artistes que actuaran en la propera edició del Festival que se celebrarà a Girona del 14al 19 de febrer: Marionettes Dream (Mongòlia),Pepe Jardim (Brasil), Martínez Brothers (Colòmbia-Japó) i National Circus of Pyongyang (Corea del Nord).

A més, el Centre Comercial ha regalat 40 entrades per al Festival Internacional del Circ. Les invitacions són vàlides per a les funcions del dijous 14 de febrer a les 20:30h o del divendres 15 de febrer a les 17:30h , segons la disponibilitat.

És la primera vegada que l’Espai Gironès col·labora amb el Festival Internacional del Circ, que és l’únic que hi ha a Catalunya i a l’Estat i un dels cinc més importants del món. El Centre Comercial destaca la contribució d’aquest Festival a la cultura gironina.

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança. I la col·laboració amb el Festival Internacional del Circ s’emmarca en aquesta filosofia.

Latest Posts

spot_imgspot_img

un xic de tot