Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Brass The gitano band a l’Espai Gironès, en el marc d’Strenes

L’Espai Gironès, escenari de Brass The gitano band, en el marc d’Strenes

Dissabte es faran dues actuacions i es vendran entrades amb descomptes del festival, que comença el 30 de març

L’Espai Gironès es convertirà dissabte vinent, 23 de febrer,en escenari del grup Brass The gitano band, que faran dues actuacions, a les18:30h a la zona de restauració i a les 19:30h a la plaça del foc, en el marc de la col·laboració que el centre comercial manté amb Strenes. Amb el lema Omplim de música l’Espai, es vol oferir al públic la possibilitat d’escoltar en directe aquest grup, una banda que de música amb temes del pop català, clàssics i ritmes moderns i música popular.

Dissabte també hi haurà, des de les 10 del matí i fins a les 20:30, un punt de venda d’entrades d’Strenes, amb descomptes exclusius per al públic de l’Espai.  

L’Espai Gironès col·labora amb Strenes des de l’inici del festival gironí La setena edició se celebrarà del 30 de març al 5 de maig, amb més d’una trentena d’artistes catalans i internacionals que hi presentaran novetats. La col·laboració del centre comercial amb aquest festival s’emmarca en la implicació de l’Espai Gironès amb la cultura de les comarques gironines,a més de l’acostament d’aquesta cultura a les pròpies instal·lacions, i elsdescomptes exclusius que periòdicament s’ofereixen als clients d’activitatsdiverses que es duen a terme al territori.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot